skip to Main Content

Vintage Pic: Maria Callas, Guy & Marie-Hélène de Rothschild χαμογελαστοί το 1964 – Η εξομολόγηση της Σοπράνο για τον φόβο της να πεθάνει μέσα στην φτώχεια

Maria Callas

 

Ακόμη μία απίθανη vintage φωτογραφία μοιράστηκε μαζί μας η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog.

Στην ασπρόμαυρη αυτή φωτογραφία φαίνονται χαμογελασστοι και ευδιάθετοι η Μαρία Κάλλας, ο Guy και η  Marie-Hélène de Rothschild σε ένα γκαλά στο Lido των Παρισίων για τα γενέθλια της ντίβας τον Δεκέμβριο του 1964.

Η Έλενα Μακρή στο Blog της συμπληρώνει ότι λίγο πριν τον θάνατο της η Κάλλας είχε δώσει μια τελευταία συνέντευξη στον φίλο της δημοσιογράφο Πήτερ Ντραγκάτζ :“Μπορείς, εξάλλου με την άδειά μου, να γράψεις ότι το ψάρι ήταν χθεσινό, πράγμα που θα ενισχύσει στα σίγουρα την ανόητη φήμη ότι η Κάλλας είναι τσιγκούνα. Ναι Πήτερ, ξέρω ότι με θεωρούν άτεγκτη στο θέμα των χρημάτων, αλλά πες τους δεν είναι αλήθεια. Εγώ πιστεύω ότι απλά είμαι προσεκτική. Ο φόβος που με βασάνιζε πάντοτε, ήταν ότι θα πεθάνω φτωχιά. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να αποκτήσω αυτά που έχω σήμερα, και δεν βρίσκω το λόγο που θα πρέπει να τα σκορπάω”

Συγκλονιστική δήλωση της θρυλικής σοπράνο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top