skip to Main Content

Vintage pic: “Τα χαϊδεμένα παιδιά” μαζί! Ντίνα Κώνστα, Σωτήρης Μουστάκας & Γιάννης Μπέζος – Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία

Vintage
instagram @vintagegreece
instagram @vintagegreece

Μία όμορφη καλημέρα με μία τέλεια vintage φωτογραφία!

Σήμερα, ξυπνήσαμε νοσταλγικά με όρεξη για ένα σύντομο flashback!

Συγκεκριμένα, μέσα από το έγχρωμο vintage κλικ που είδαμε στον ενημερωμένο λογαριασμό @vintagegreece θα “μεταφερθούμε” στο 2001 και θα “συναντήσουμε” τους αείμνηστους Ντίνα Κώνστα, Σωτήρη Μουστάκα μαζί με τον Γιάννη Μπέζο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VintageGreece (@vintagegreece)

ΕΡΤ1 2001

«Κόσμος δίχως ύλη, δίχως φυλακή. Μόνο το «ποντίκι» και το φως που διεκδικεί…». Με τον αιχμηρό αυτό στίχο του Διονύση Σαββόπουλου ξεκινά το νέο σίριαλ του Γιάννη Σμαραγδή, «Τα χαϊδεμένα παιδιά».

Στη φωτογραφία η Ντίνα Κώνστα στην αγκαλιά του Σωτήρη Μουστάκα και ο Γιάννης Μπέζος 🤍

Τα «χαϊδεμένα παιδιά» της ΕΡΤ | Τηλεόραση | ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

Ο Γιάννης Σμαραγδής δημιουργός των μεγάλων επιτυχιών «Χατζημανουήλ», «Χαίρε Τάσο Καρατάσο», «Σιγά η πατρίδα κοιμάται» σκηνοθέτησε μια κωμική, ανατρεπτική σειρά, μια κοινωνική σάτιρα.

Οι φανταστικοί ήρωες της σειράς, «Τα χαϊδεμένα παιδιά», τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, που διακατέχονται από μια «φυσική ανάγκη» για το δίκαιο, δημιουργούν το ΕΣΠΑ (Ειδικό Σώμα Πάταξης Αθλιότητας) και επεμβαίνουν κάθε φορά που οι περιστάσεις τους προκαλούν.

Ωστόσο, η κινητήρια δύναμη των πάντων είναι ο γερο – χάκερ Νικηφόρος Α’, ο οποίος όχι μόνο παρακολουθεί, προστατεύει και ενίοτε καθοδηγεί διακριτικά τη σκανδαλιάρικη παρέα του γιου του, αλλά ανοίγει το δρόμο για την Ελλάδα του μέλλοντος.

Η ιστορία ξεκινάει στη μάντρα μιας μονοκατοικίας όπου πέντε πιτσιρίκια έκαναν ένα αστείο πταίσμα για το οποίο συνελήφθησαν και μπήκαν σε περιπέτειες.

Από το σημείο αυτό ξετυλίγεται και ο ιστός της ιστορίας με απρόβλεπτες κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Στο σίριαλ που θα ολοκληρωθεί σε 18 επεισόδια, συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Σωτήρης Μουστάκας, Γιάννης Μπέζος, Ντίνα Κώνστα, Τάσος Παλαντζίδης, Δημήτρης Πουλικάκος, Τόνι Αντονι, Κώστας Τσάκωνας, Αλμπέρτος Φάις, κ.ά. Το σενάριο της σειράς είναι του Παναγιώτη Πασχίδη, η μουσική του Διονύση Σαββόπουλου και η φωτογραφία του Λευτέρη Παυλόπουλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top