skip to Main Content

Ά-τιμη … βίλα με 9 υπνοδωμάτια στο Καβούρι! Infinity pool, 9 μπάνια, fitness δωμάτιο & απέραντη θέα στην θάλασσα – Με φοβερό ηλιοβασίλεμα

Βίλα με 9 υπνοδωμάτια στο Καβούρι
luxuryestate.com
luxuryestate.com

Ονειρεύεστε ένα σπίτι που θα σας χαρίσει την άνεση και τη χαλάρωση που επιζητάτε;

Ε λοιπόν εμείς σας το βρήκαμε!

Με 9 υπνοδωμάτια, μπάνια, πισίνα και μοναδική θέα, μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά σας!

Με εκπληκτική θέα στον Σαρωνικό κόλπο της Μεσογείου, μια πραγματικά μαγική και συναρπαστική εμπειρία περιμένει σε αυτήν την κομψή και εκλεπτυσμένη παραθαλάσσια βίλα.

Αυτή η υπερκατοικία βρίσκεται σε μια βολική τοποθεσία σε μια από τις πιο αριστοκρατικές και πολυτελείς κατοικημένες γειτονιές στην ακτή της Αθήνας, στο Καβούρι της Βουλιαγμένης. 

Το κτήμα πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ιδιωτικής παραθαλάσσιας ζωής και σας προκαλεί να αποκτήσετε πρόσβαση στους πολυτελείς και κοσμοπολίτικους προορισμούς της Αθηναϊκής Ριβιέρας. Με την παραλία Καβούρι στο κατώφλι της, αυτή η βίλα προσφέρει στους επισκέπτες μοναδική και απαράμιλλη πρόσβαση στη θάλασσα, ενώ απέχει μόλις 30 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, μπροστά στην παραλία της Βούλας, το εμπορικό κέντρο της Γλυφάδας και την εξαιρετική λίμνη Βουλιαγμένη, ένα μέρος εξαιρετική φυσική ομορφιά και μέρος του εθνικού δικτύου NATURA 2000 της Ελλάδας.

Photo_11

Photo_12

Photo_13

Photo_14

Photo_0

Photo_1

Photo_10

Αυτό το εξαιρετικό και ευρύχωρο μοντέρνο κτήμα 960 τμ αποτελεί την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τις ομορφιές των νότιων προαστίων. Αυτή η μοναδική βίλα αποκαλύπτεται σε ένα γωνιακό οικόπεδο ακριβώς πάνω στην παραλία, παρέχοντας ανεμπόδιστη θέα στο απέραντο γαλάζιο και τον ορίζοντα.

Μια λεπτή λευκή οριζόντια πινελιά, σχεδόν σαν τον δεύτερο ορίζοντα, είναι αρθρωτή σε όλη τη βίλα και διακρίνει τους συλλογικούς χώρους στο ισόγειο από τις ιδιωτικές σουίτες στους επάνω ορόφους, ενσωματώνοντας έτσι τους όγκους στο παραθαλάσσιο τοπίο. Ο γοητευτικός ανοιχτός σχεδιασμός και τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή επιτρέπουν την είσοδο άφθονου φυσικού φωτός δημιουργώντας μια ομαλή μετάβαση μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Τα φινιρίσματα, το εσωτερικό εξοπλισμό και η διαμόρφωση συμμορφώνονται με τα τελευταία πρότυπα αρχιτεκτονικής και κατασκευής. Στο ισόγειο, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο μοντέρνο σαλόνι υψηλής οροφής που περιβάλλει το κεντρικό τζάκι τριών όψεων και το γρανίτη, να απελευθερώσουν τον εσωτερικό σεφ τους στην πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα κουζίνα με χώρο πρωινού ή να απολαύσουν συγκεντρώσεις δείπνου με ένα ποτήρι σαμπάνιας κάτω από αστραφτερός ουρανός της επίσημης τραπεζαρίας με γυάλινη στέγη.

Όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι παρέχουν άμεση πρόσβαση στον κήπο, την πισίνα και το σκιερό σαλόνι μπάρμπεκιου, όπου μπορείτε απλά να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα στην κομψή εξωτερική επίπλωση. 

Ο γυάλινος ανελκυστήρας και η κομψή σκάλα λειτουργούν ως ελαφρύ πηγάδι που οδηγεί στους επάνω ορόφους, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με δωμάτιο-ντουλάπα και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα με θέα στη θάλασσα και ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο με ξεχωριστό μπάνιο και στον τελευταίο όροφο, ιδιωτικός ξενώνας με καθιστικό και μπάνιο. Και τα τρία υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με αόρατους μηχανισμούς ανύψωσης τηλεόρασης και έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικές βεράντες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Photo_7

Photo_8

Photo_9

Photo_6

Photo_5

Το κατάλυμα σας προκαλεί να προσκαλέσετε φίλους και επισκέπτες που μπορούν να μείνουν άνετα στις ξεχωριστές προσβάσιμες σουίτες στον κάτω όροφο που είναι πλήρως εξοπλισμένες με μπάνια, δωμάτιο-ντουλάπα, μελέτες και ιδιωτική πρόσβαση σε μια φυτεμένη αυλή που γεμίζει τους εσωτερικούς χώρους με άφθονο φυσικού φωτός.

Οι επισκέπτες μπορούν να βυθιστούν στην εξωτερική πισίνα υπερχείλισης από γρανίτη, να ασκηθούν στο σύγχρονο γυμναστήριο ή να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ένα χαλαρωτικό χαμάμ στο εσωτερικό σπα και στην πισίνα.

Με ξεχωριστό χώρο γραφείου, επιπλέον χώρο αποθήκευσης, χώρους προσωπικού και γκαράζ αρκετά μεγάλο για να φιλοξενήσει 2 αυτοκίνητα, αυτή η βίλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες κάθε κατοίκου που θέλει να απολαύσει τη ζωντανή εμπειρία σε ένα εξαιρετικό μεσογειακό τοπίο. Παρακολουθήστε τον ήλιο να γλιστρά απαλά κάτω από τον ορίζοντα και να χαλαρώσετε στο παραδεισένιο σας καταφύγιο.

Πηγή: luxuryestate.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top