skip to Main Content

Η άπαιχτη λεμονάδα Κλιάφα – Made in Greece τα αναψυκτικά από το 1926 (φωτό – βίντεο)

 

 

 

Από τότε μέχρι σήμερα, συνεχίζει την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, συνδυάζοντας την οικογενειακή παράδοση και τις τεχνολογικές καινοτομίες.

Με σεβασμό στην αυθεντικότητα και την επιλογή των πρώτων υλών, χρησιμοποιεί την ίδια συνταγή με την οποία εμφιάλωσε για πρώτη φορά αναψυκτικά ο Θεόδωρος Κλιάφας για να προσφέρει δροσιά και απόλαυση σε όλη την Ελλάδα.

 

 

Καινοτομία

Από το 1933 που ο Θεόδωρος Κλιάφας κατήργησε τα πώματα πορσελάνης και εισήγαγε πρώτος στην Ελλάδα το μεταλλικό πώμα crown και μέχρι σήμερα, η καινοτομία βρίσκεται μέσα στο DNA του brand, σε όλους τους τομείς.

Σεβασμός προς το περιβάλλον

Από το 1984, με πρόθεση να προστατέψει το περιβάλλον, η εταρία εγκαθιστά βιολογικό καθαρισμό. Με τον ίδιο στόχο, συμμετέχει στην ομάδα των εταιρειών που συγκροτούν την εταιρεία ΕΕΑΑ, τον ελληνικό φορέα διαχείρισης αποβλήτων των συσκευασιών.

 

 

 

 

 

 

Μοναδική γεύση 

Για την παραγωγή των προϊόντων της χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα η ίδια συνταγή με την οποία εμφιάλωσε για πρώτη φορά αναψυκτικά ο Θεόδωρος Κλιάφας.

 

 

Βραβεία & πιστοποιήσεις

Η πολύχρονη εμπειρία, το μεράκι και οι μοναδικές συνταγές της οικογένειας ΚΛΙΑΦΑ αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται, με τα προϊόντα μας να λαμβάνουν ολοένα και περισσότερα βραβεία και διεθνείς πιστοποιήσεις για τη γεύση και την ποιότητά τους.

 

 

 

 

Εργοστάσιο

Η εταιρεία Κλιάφα με μεγάλη παράδοση στην παραγωγή αναψυκτικών προσαρμόζεται συνεχώς στην αγοραστική πραγματικότητα. Από το 2020 οι επενδύσεις άγγιξαν τα 18.000.000€ και απέβλεπαν στην παραγωγή προϊόντων αρίστης ποιότητας.

Οι εγκαταστάσεις μας, αποτελούνται από τον πλέον σύγχρονο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό παραγωγής και εμφιάλωσης και δίνουν τη δυνατότητα για παραγωγή μιας πλούσιας ποικιλίας αναψυκτικών και χυμών.

 

 

 

 

Συμβαδίζουμε με τις προτιμήσεις των καταναλωτών για ποιοτικότερη και πιο υγιεινή διατροφή και για το λόγο αυτόν προχωρήσαμε στη παραγωγή αναψυκτικών «Χωρίς Συντηρητικά», χάρη στη δυναμική της ασηπτικής τεχνολογίας εμφιάλωσης που διαθέτει η νέα γραμμή παραγωγής, καθιστώντας μας πρωτοπόρους στο σύγχρονο αναψυκτικό.

 

 

Η εγκατάσταση και τα προϊόντα διαθέτουν τα πιο σύγχρονα standard ποιότητας και έχουν λάβει τις πιστοποιήσεις ISO 9001:2015, HACCP, ISO 22000:2018, BRC και IFS.

Δημοσιεύθηκε αρχικά στο eirinika.gr στις 3 Φεβρουαρίου 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top