skip to Main Content

Made in Greece η The Line Project & η Λίλα Κουτσιουμάρη: Όταν οι καθαρές γραμμές ενός minimal look δημιουργούν μόδα το αποτέλεσμα είναι απλά μαγικό!

Το στυλ και η μόδα είναι συνώνυμο του The Line Project, ενός brand που συνδυάζει minimal και διαχρονικά στοιχεία για μια κομψή εμφάνιση χωρίς κόπο.

Με την άνεση και το στυλ στο επίκεντρο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας, το The Line Project είναι ο ορισμός αυτού που λέμε απλό, ανεπιτήδευτο στυλ για δροσερά και ευέλικτα look.

Λιτές γραμμές, ευρηματικά πατρόν, ρούχα για καθημερινές εμφανίσεις με κύριο χαρακτηριστικό την απλότητα σε ένα ανώτερο επίπεδο, με λίγα λόγια ρούχα που σε προκαλούν να τα φορέσεις.

Όλα ξεκίνησαν 5 χρόνια πριν, τότε που η Λίλα Κουτσιουμάρη πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό barnd με ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

Αν την ρωτήσεις πότε αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο της μόδας θα σου απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη από τότε που θυμάται τον εαυτό της. Και η αλήθεια είναι ότι από πολύ μικρή ήξερε ήδη ότι η μόδα για εκείνη ήταν μονόδρομος.

Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ενδυματολόγος στην τηλεόραση, ως στυλίστρια σε γυναικεία & life-style περιοδικά, αλλά και ως image maker (personal styling) σε καλλιτέχνες. Αφού έκανε μία σημαντική διαδρομή στον χώρο αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα όλη την ενέργεια και το πάθος της να τα διοχευτεύσει σε κάτι που θα δημιουργούσε η ίδια και θα έφερε την δική της υπογραφή. Κάπως έτσι και χωρίς μεγάλη σκέψη γεννήθηκε το The Line Project.

Βέβαια, η οικογενειακή επιχείρηση με ρούχα που προϋπήρχε αποτέλεσε μία καλή βάση για να δημιουργήσει η Λίλα τις δικές της συλλογές με μία μεγαλύτερη ευκολία και κάπως έτσι έγινε αφού οι πρώτες της συλλογές είχαν μεγάλη ανταπόκριση από ελληνικά και ευρωπαϊκά showrooms, δίνοντάς της ακόμα μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά.

Η φιλοσοφία του The Line Project στηρίζεται στη διαχρονικότητα του στυλ και στο ότι τα ρούχα φαίνονται καλύτερα όταν τα ζεις. Ως οπαδοί του μινιμαλιστικού ύφους πιστεύουν ότι όλα είναι σωστά όταν κάτι παραμείνει λίγο ατελές.

Ένα 100% ελληνικό brand, που όμως προμηθεύεται τα υφάσματά του από όλο τον κόσμο: κινέζικο μετάξι, βαμβάκι τυρκουάζ και ιταλικό μαλλί.

Και όλα αυτά γιατί, όπως υποστηρίζει και το μότο της εταιρείας: Η μαγεία είναι στην απλότητα…

Website: The Line Project
Facebook: @thelineproject
Instagram: @thelineproject

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top