skip to Main Content

Made in Greece τα ρούχα & τα αξεσουάρ της Αnthé Collection – Μοντέρνα σχέδια για elegant καλοκαιρινές εμφανίσεις

Ρούχα, κοσμήματα, μαγιό και αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας από το πρωί, που θέλουμε να αισθανόμαστε πιο άνετα με δροσερά look μέχρι το βράδυ για τις εξόδους μας, που θέλουμε κάτι πιο εντυπωσιακό. Ό,τι κι αν αναζητάμε το σίγουρο είναι ότι θα το βρούμε στη boutique Αnthé.

Ειδικά για εκείνες τις ημέρες της ατελείωτης δουλειάς που μας κρατούν για ώρες στο γραφείο, μέχρι να έρθει το βραδάκι να χαλαρώσουμε λίγο με φαγητό ή ένα ποτό, η Αnthé Collection θα είναι εκεί με καλόγουστες  στυλιστικές επιλογές, που θα σας κάνουν να νιώθετε ξεκούραστη και ανάλαφρη. Το ιδανικό σενάριο δε είναι να βρισκόμασταν σε κάποια παραλία, να πίναμε το cocktail μας και να βουτούσαμε στα νερά κάποιας παραλίας της όμορφης Ελλάδας. Αλλά και σε αυτή την περίπτωση η Αnthé Collection θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες μετα μοναδικά swimwear κομμάτια, ιδανικά για κάθε τύπο γυναίκας.

Η Αnthé Collection είναι ένα ελληνικό brand το οποίο δημιουργήθηκε τον χειμώνα του 2016. Η αγάπη για την δημιουργικότητα και η φινέτσα της Άννας, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία του Θοδωρή στον επιχειρηματικό τομέα, το έκαναν πραγματικότητα.

 

 

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μοναδικά, ιδιαίτερα και μίνιμαλ σχέδια,τα οποία απευθύνονται σε όλες τις δυναμικές, καλαίσθητες και καλόγουστες γυναίκες με εκλεπτυσμένη αίσθηση του στυλ.

Οι καθαρές γραμμές τους είναι απο υψηλής ποιότητας υφάσματα όσον αφορά στο ένδυμα και βασισμένες στο γνήσιο ασήμι και χρυσό, επιβεβαιώνοντας το μότο τους “Η απλότητα είναι μεγαλειότητα”.

Στο ρούχο οι χρωματικές και σχεδιαστικές επιλογές είναι αμέτρητες, από το κλασικό μαύρο – άσπρο μέχρι πιο έντονα καλοκαιρινά χρώματα, κίτρινο, μπλε και από φούστες και σορτσάκια μέχρι μακριά, βραδινά φορέματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε κάθε σας εμφάνιση.

Κιμονό με τύπωμα δαντέλα σε μουσελίνα και γεμάτο silk κρόσσι, ψιλόμεσες φούστες με βολάν που θα ερωτευτείτε αμέσως, κοστούμια σε παλ αποχρώσεις με κοψίματα μπροστά και στα μανίκια για ένα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα, καθώς και μακριά αέρινα φορέματα σε αρχαιοελληνικό ύφος ή και Silk Touch μακριά φορέματα για βραδινές hot, εμφανίσεις.

Όλες οι δημιουργίες έχουν αρχαιοελληνικά ονόματα αναδεικνύοντας την ελληνικότητα των υφασμάτων και των δημιουργών.

Η συλλογή μαγιό είναι μοναδική, μπικίνι ή ολόσωμα σε μονόχρωμα ή σε leοpard σχέδια που μας αρέσει πολύ.

 

Τα κοσμήματα είναι καταπληκτικά, από ασήμι, μασίφ, χειροποίητα, φτιαγμένα και επεξεργασμένα στην Ελλάδα.

Δείτε όλη την συλλογή στο www.anthe.gr, αλλά και στο facebook και το instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top