skip to Main Content

Made in Greece η Septona ! “Εσκισε» στη Διεθνή Έκθεση Marca by BolognaFiere – Εντυπωσίασαν τα wet wipes & τα pet incontinence & wipes

Η Septona είναι μια από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης και υγιεινής στην Ελλάδα.

Συμμετείχε ακόμη μια χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Μarca by BolognaFiere που διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Οργανισμό ADM (Associazione Distribuzione Moderna) καθώς και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Emilia-Romagna και του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Μπολόνιας, μεταξύ 16 και 17 Ιανουαρίου στη Μπολόνια.

Στη φετινή Έκθεση Marca by BolognaFiere, τη μοναδική έκθεση για την ιδιωτική ετικέτα, που διοργανώνεται για 20η χρονιά, συμμετείχαν πάνω από 1000 εκθέτες ενώ οι επισκέπτες  ξεπέρασαν τους 17.000.

Η Έκθεση αποτελεί την πρώτη στρατηγική συνάντηση της χρονιάς για ποιοτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες, συνεργασίες και την ανάπτυξη πολύτιμων συνεργειών για όλους τους φορείς και τους επαγγελματίες του τομέα.

Οι εταιρείες που συμμετέχουν στην Έκθεση μπορούν να ανακαλύψουν τη διαθεσιμότητα προϊόντων, να συναντήσουν αγοραστές και στελέχη κατηγοριών από μεγάλες διεθνείς αλυσίδες και να αναπτύξουν συνεργασίες με κορυφαίους παραγωγούς τροφίμων και μη τροφίμων, όσο και με retailers που επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η Septona παρουσίασε στην Έκθεση την ευρεία γκάμα προϊόντων της στις κατηγορίες προσωπικής περιποίησης και υγιεινής, όπως Βρεφική & Παιδική φροντίδα, Φροντίδα ενηλίκων, Οικογενειακή Φροντίδα και Υγιεινή.

Η εταιρεία ενημέρωσε τους επισκέπτες κυρίως για τα καινοτόμα και άριστης ποιότητας προϊόντα της αλλά και για την ελληνικότητά τους ενώ στελέχη της είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πολλούς Ιταλούς retailers, συνεργάτες και πελάτες.

Το περίπτερο της Septona συγκέντρωσε τα βλέμματα παρουσιάζοντας προϊόντα από όλες τις κατηγορίες προσωπικής φροντίδας και υγιεινής με την κατηγορία των wet wipes και των Pet incontinence & wipes να αποσπούν τις θετικότερες κριτικές και το ενδιαφέρον διεθνών παικτών του κλάδου.

Λίγα λόγια για την Septona

Η SEPTONA ιδρύθηκε το 1975 και είναι μία 100% Ελληνική οικογενειακή εταιρία, από τις πλέον δυναμικά αναπτυσσόμενες στην αγορά της προσωπικής περιποίησης, με μεγάλη γκάμα προϊόντων και εξαγωγική δραστηριότητα σε πάνω από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Στηρίζει την ανάπτυξή της στη σύγχρονη τεχνολογία, στην ανώτερη ποιότητα των προϊόντων που παράγει και στο υψηλής τεχνογνωσίας ανθρώπινο δυναμικό.

Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και νέες καινοτόμες τεχνολογίες, σε συνδυασμό με ένα ολοκληρωμένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας σε κάθε στάδιο της παραγωγής, εξασφαλίζουν άριστα και ποιοτικά προϊόντα, κάνοντας τη SEPTONA συνώνυμο της ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑΣ στην καθημερινή περιποίηση. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top