skip to Main Content

Made in Greece οι Laurence – Oι ωραιότερες σοκολάτες με γαλλικό…. όνομα – Aπίθανες γεύσεις & πρωτοποριακό περιτύλιγμα (φωτό)

Laurence

Το 1922 είναι απλώς η αρχή της ιστορίας . Εδώ και τρεις γενιές η Laurence Galerie De Chocolat συνεχίζει την παράδοση της σοκολατοποιίας.

 

 

Η ασύγκριτη ποιότητα και γεύση της εκλεκτής σοκολάτας δημιουργείται με συνταγές οι οποίες φτιάχνονται και δοκιμάζονται από την οικογένειά.

Επιλέγουν οι ίδιοι κάθε πρώτη ύλη που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή, ώστε να εξασφαλίζουν διαρκώς το υψηλό επίπεδο ποιότητας και γεύσης.

Τρυφερή, γλυκιά και υπέροχα μυρωδάτη, η σοκολάτα  laurence δίνει την αίσθηση της απόλυτης γεύσης και χαρίζει στους γευστικούς κάλυκες τη χαρά που τους αξίζει.

ΕΜΠΝΕΥΣΗ – ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Όλα αυτά συμβαίνουν στο εργαστήριό, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, το οποίο πληροί όλες τις προδιαγραφές και σας παρουσιάζει περισσότερα από 150 προϊόντα.

Ανάμεσα σε άλλα, πρωταγωνιστές της Laurence αποτελούν τα σοκολατάκια, οι πραλίνες, τα τυλιχτά κεράσματα, οι χειροποίητες σοκολάτες, τα γλυκά βάπτισης και γάμου, οι μπάρες σοκολάτας, οι σοκολάτες προέλευσης και οι σοκολάτες χωρίς ζάχαρη.

Δείτε στο .laurence-chocolate.com περισσότερα για τις σοκολάτες και τα σημεία πώλησης

Δημοσιεύθηκε αρχικά στο eirinika.gr στις

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top