skip to Main Content

Made in Greece τα κοσμήματα της Κέιτ Γουίνσλετ – Πόζαρε με απίθανα δαχτυλίδια της Ιλεάνας Μακρή (φωτό)

 

H βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού «PORTER» και μίλησε για τη δυσφορία που ένιωσε για τη φήμη της μετά το χολιγουντιανό έπος του 1997 «Τιτανικός» του Τζέιμς Κάμερον (James Cameron).

«Ένιωθα ότι έπρεπε να δείχνω με έναν συγκεκριμένο τρόπο ή να είμαι ένα συγκεκριμένο πράγμα και επειδή η εισβολή των μέσων ενημέρωσης ήταν τόσο σημαντική εκείνη την εποχή, η ζωή μου ήταν αρκετά άσχημη» σημείωσε η ηθοποιός.

«Οι δημοσιογράφοι έλεγαν πάντα: ‘Μετά τον Τιτανικό, θα μπορούσες να κάνεις τα πάντα και όμως επέλεξες να κάνεις αυτά τα μικρά πράγματα’ …και εγώ έλεγα: «Ναι, να είστε σίγουροι ότι το έκανα! Γιατί, μαντέψτε, το να είσαι διάσημος ήταν φρικτό»».

Σημειώνεται ότι η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν ελάχιστα γνωστή πριν πάρει τον ρόλο της Ρόουζ, σε ηλικία 22 ετών, και της αλλάξει τη ζωή. Ωστόσο παρά τις δυσάρεστες πλευρές, η πρωταγωνίστρια του «Regime» δηλώνει σήμερα ότι «δεν είναι βάρος, τίποτα από όλα αυτά».

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης η 48χρονη πόζαρε στο φακό της Yulia Gorbachenko με λευκή αέρινη μπλούζα, που υπογράφει η StellaMcCartney ενώ για κοσμήματα επέλεξε τη δική μας Ιλεάνα Μακρή.

Συγκεκριμένα έβαλε μοναδικά σχέδια σε δαχτυλίδια που της έδιναν μία νότα κομψότητας κι ενίσχυαν την φινέτσα της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sendy (@sendy_xoxo)


instagram @sendy_xoxo


instagram @sendy_xoxo

Μίνιμαλ επιλογές με ασημένια διαμαντάκια, που ήταν τόσο όσο θα λέγαμε για την Κέιτ Γουίνσλετ που δεν αρέσκεται σε υπερβολές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top