skip to Main Content

Made in Greece τα παιδικά ρούχα Yellow Sub: Οι αδερφές Κοκκώνη δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα σχέδια για τα μικρά μας αγγελούδια!

Είναι κομψά, είναι στυλάτα, είναι αεράτα, όπως ακριβώς πρέπει για να ντύσουν τους μικρούς μας πρίγκιπες και τις μικρές μας πριγκίπισσες, φέτος το καλοκαίρι! Η νέα καλοκαιρινή συλλογή “Joyful Vitality” των “Yellow Sub” είναι αχτύπητη και προορίζεται για παιδιά με έντονη προσωπικότητα που έχουν άποψη ακόμη κι όταν πρόκειται για ρούχα!

Τα Yellow Sub είναι το label που έχουν δημιουργήσει οι ταλαντούχες αδερφές Αγγελική και Ήρα Κοκκώνη. Τα κορίτσια, που είχαν την τύχη να είναι μέσα στο χώρο, λόγω της οικογενειακής τους επιχείρησης με τα καταστήματα ΗΡΑ, είχαν εξ αρχής ένα σαφές όραμα, να εξελίξουν αυτό που είχαν στα χέρια τους και αγαπούσαν τόσο, βάζοντας τη δική τους πινελιά. Και το έκαναν.

Η φιλοσοφία τους έχει ως εξής: «Δώστε στα παιδιά το δικαίωμα να παραμείνουν παιδιά για πάντα… και θα γίνουν θαύματα!». Και κάπως έτσι ξεκίνησε το ταξίδι τους στο χώρο του παιδικού ρούχου.

Από τη στιγμή που οι γονείς τους ίδρυσαν τα καταστήματα HPA, ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά brands στην Ελλάδα, ήρθαν σε επαφή με όλο αυτό το χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής προϊόντων για παιδιά. Μετά από χρόνια δουλειάς, απόκτησης εμπειρίας και συλλογής ιδέων δημιούργησαν ένα εμπορικό σήμα με την δική τους υπογραφή.

Η Αγγελική σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Bocconi στο Μιλάνο όπου απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο στο Fashion, Experience & Design το 2007. Από τότε κατέχει τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή στα καταστήματα μωρών HPA καθώς και του Διευθυντή Μάρκετινγκ & Πωλήσεων του ομίλου εταιρειών HPA. Λατρεύει τη μόδα και τα ταξίδια, τις ομορφιές της Ελλάδας, αλλά κυρίως την οικογένειά της.

Η Ήρα σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, ανέλαβε σημαντικό ρόλο στο τμήμα παραγωγής της HPA. Αυτή τη στιγμή είναι Manufacturing Director του ομίλου εταιρειών HPA, υπεύθυνη για τρεις γραμμές παραγωγής παιδικών ενδυμάτων και παιδικών επίπλων. Καθημερινά ψάχνει για τις καλύτερες πρώτες ύλες παραγωγής παγκοσμίως. Αγαπά τη δουλειά της και τα ταξίδια.

Το Yellowsub δημιουργήθηκε από μια καλά δεμένη ομάδα νέων στελεχών γεμάτων πάθος, ιδέες και δημιουργικότητα.

Το Yellowsub ήρθε για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του παιδικού ρούχου! Και το κάνει πολύ καλά, αφού για κάθε δημιουργία χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υφάσματα, που είναι φιλικά για το δερματάκι του μωρού μας ή του παιδιού μας. Όσο για τα σχέδια; Είναι τόσο πρωτότυπα και διασκεδαστικά που τα παιδιά, αλλά και οι γονείς τα λατρεύουν!

Με στοργή και αγάπη τα ρούχα Yellowsub «αγκαλιάζουν» κάθε παιδί και του χαρίζουν στυλ και άνεση.

Website: yellowsub.gr
Facebook: @yellowsub
Instagram: @yellowsub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top