skip to Main Content

Made in Greece η Rawyal: Η πρώτη ελληνική εταιρεία με αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, βιολογικά, ωμοφαγικά γλυκά & σνακ!

Η εταιρεία Rawyal δημιουργεί και προσφέρει αγνές, υγιεινές, υψηλής ποιότητας, ωμές και ανεπεξέργαστες απολαύσεις φτιαγμένες με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Δεν θα μπορούσε αλλιώς, αφού οι δημιουργοί της είναι πιστοί λάτρεις της υγιεινής ωμοφαγικής διατροφής. 

Η Rawyal ειδικεύεται στην παραγωγή, αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, βιολογικών, ωμοφαγικών γλυκών και χειροποίητων premium σνακ. Τέτοια είναι το ωμό βιολογικό σνακ Cacao Orange ή Coconut Cookie ή και Wild Cookie (απολαυστικοί χουρμάδες με ωμά κάσιους, ξανθές σταφίδες Κορινθίας, γαρύφαλλο, κανέλα Κεϋλάνης), ακόμη ωμό βιολογικό σνακ πρωτεΐνης βερίκοκο κανέλα ή με μέλι & ταχίνι και πολλά ακόμη.

Η ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό να μυήσει τους καταναλωτές στην υγιεινή διατροφή και να τους πείσει πως η φύση διαθέτει τις πολυτιμότερες και πιο γευστικές τροφές, που χαρίζουν στον ανθρώπινο οργανισμό πολυεπίπεδη ικανοποίηση και αρμονία σε σωματικό, ψυχικό και νοητικό επίπεδο.

Πρώτη ασχολήθηκε με αυτό το εγχείρημα η Αθηνά. Ως μόνιμη κάτοικος του Λονδίνου τότε, ανακάλυψε τη χορτοφαγική ωμοφαγική διατροφή μέσω ενός κοντινού φίλου και την ακολούθησε πιστά. Η ίδια μέχρι και σήμερα ακολουθεί 10 χρόνια αποκλειστικά raw vegan διατροφή. 

Το 2015, επτά χρόνια μετά, γνώρισε τον Γιώργο και μαζί αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτό το ταξίδι. Το 2016 η Rawyal, γίνεται η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικεύεται στην παραγωγή αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, 100% ακατέργαστων, βιολογικών και απολαυστικών ωμοφαγικών γλυκών & χειροποίητων premium σνακ.

Τα προϊόντα που σήμερα μας παρουσιάζουν είναι το αποτέλεσμα της μίξης υπερτροφών όπως το ακατέργαστο κακάο, το μέλι, το ταχίνι, οι ξηροί καρποί και τα αποξηραμένα φρούτα. Πρόκειται για προϊόντα αποκλειστικά φυτικής προέλευσης, βιολογικά, μη επεξεργασμένα χημικά ή θερμικά και ακατέργαστα.

 

 

 

 

 

Rawyal
Πλούτωνος 37 – Δάφνη / Ελλάδα
Τηλ. επικοινωνία:  210 97000 78

Website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top