skip to Main Content

Made in Greece η The Line Project & η Λίλα Κουτσιουμάρη: Η σχεδιάστρια παίζει με τις λιτές γραμμές & δημιουργεί ρούχα για διαχρονικές εμφανίσεις

Η απλότητα στο μεγαλείο της. Οι λιτές γραμμές στο απόγειό τους. Εκεί που η δημιουργία συναντά τη μόδα και τα σχέδια και οι ραφές γίνονται ρούχα υψηλής ραπτικής. Αυτό είναι το The Line Project, το brand που ξέρει τι σημαίνει μόδα και δεν επιζητά τα τρανταχτά, βαριά υφάσματα για να μεγαλουργήσει, παρά επιμένει απλά και ελληνικά.

Για το The Line Project σας έχουμε ξαναμιλήσει εδώ στο madeinGreece.news και σας έχουμε πει ότι ξέρει πολύ καλά να συνδυάζει minimal και διαχρονικά στοιχεία για μια κομψή εμφάνιση χωρίς κόπο.

Με την άνεση και το στυλ στο επίκεντρο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας, το The Line Project είναι ο ορισμός αυτού που λέμε απλό, ανεπιτήδευτο στυλ για χαλαρά και ευέλικτα look.

Σας έχουμε πει επίσης, ότι η The Line Project φλερτάρει με τις λιτές γραμμές και τα ευρηματικά πατρόν, για να δημιουργήσει ρούχα για καθημερινές εμφανίσεις με κύριο χαρακτηριστικό την απλότητα σε ένα ανώτερο επίπεδο.

Αυτά τα ρούχα σε εμπνέουν να τα φορέσεις και σε προκαλούν να νιώσεις την αίσθησή τους επάνω σου. 

Όλα ξεκίνησαν πριν από 5 χρόνια, τότε που η Λίλα Κουτσιουμάρη πήρε την απόφαση να δημιουργήσει το δικό της ξεχωριστό barnd με ρούχα που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα.

Η Λίλα ξεκίνησε να εργάζεται ως ενδυματολόγος στην τηλεόραση, ως στυλίστρια σε γυναικεία & life-style περιοδικά, αλλά και ως image maker (personal styling) σε καλλιτέχνες. Αφού έκανε μία σημαντική διαδρομή στον χώρο αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να πάρει τα ηνία και να ακολουθήσει το μονοπάτι προς τις δικές της δημιουργίες. Δεν άργησε λοιπόν να μας παρουσιάσει το The Line Project.

Η φιλοσοφία του The Line Project στηρίζεται στη διαχρονικότητα του στυλ και στο ότι τα ρούχα φαίνονται καλύτερα όταν τα ζεις. Αυτή ηφιλοσοφία διατηρείται στο ακέραιο και στη νέα συλλογή του brand για το φθινόπωρο-χειμώνα 2018-2019.

Λευκό, μαύρο και γκρι είναι η βασική χρωματική παλέτα στην οποία κινείται η νέα συλλογή και η οποία περιλαμβάνει στυλάτα πανωφόρια, cosy παλτά, παντελόνες, πουκαμίσες και σοφιστικέ φορέματα. 

Κάθε κομμάτι είναι μοναδικό και δημιουργείται με τα καλύτερα υφάματα που προέρχονται από όλο τον κόσμο: κινέζικο μετάξι, βαμβάκι τυρκουάζ και ιταλικό μαλλί.

Η μαγεία βρίσκεται στην απλότητα είναι το μότο του brand και βλέποντας αυτές τις δημιουργίες μπορούμε να πούμε κι εμείς ότι ναι, το απλό είναι και αυθεντικό.

Website: The Line Project
Facebook: @thelineproject
Instagram: @thelineproject

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top