skip to Main Content

Made in Greece η Zeus+Dione: Η Δήμητρα & η Μαρέβα λανσάρουν ρούχα που εκπέμπουν δυναμισμό & γοητεία – Η νέα συλλογή FW2018

Δύο δυναμικές γυναίκες πίσω από ένα fashion brand με διεθνή αναγνώριση. Δήμητρα Κολοτούρα και Μαρέβα Γκραμπόβσκι, μια marketeer και μια οικονομολόγος που είδαν μια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη στον χώρο της μόδας και εισήγαγαν με πολύ όρεξη και μεράκι τις δικές τους δημιουργίες που ακούνε στο όνομα Zeus & Dione.

Ένα brand με καθάρα ελληνικές καταβολές, όπως προδίδει και η ίδια η επωνυμία, αλλά και οι δημιουργίες που βασίζονται σε ατόφια ελληνικά υλικά. Δίας και Διώνη λοιπόν, που στη μυθολογία ήταν οι γονείς της θεάς Αφροδίτης, της θεάς του έρωτα και της ομορφιάς.

Πλούσια ελληνική αισθητική κληρονομιά, που μεταφράζεται σε μοτίβα και σχέδια που ακουμπούν στην σύγχρονη εποχή.

Το Zeus + Dione διαθέτει χειροποίητα, υψηλής ποιότητας προϊόντα εκλεπτυσμένης κατασκευής, μεταμορφώνοντας την ελληνική πολιτιστική κληρονομιά σε μια ανανεωμένη μορφή σχεδιασμού. Καθαρές και minimal γραμμές, καθώς και οι καλύτερες χειροποίητες λεπτομέρειες, χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες Zeus & Dione, παράλληλα με ένα στοιχείο πολυπλοκότητας στον αέρα της διαχρονικής απλότητας που είναι ο πυρήνας του brand.

Η νέα συλλογή για το φθινόπωρο – χειμώνα 2018 παίζει με τις αποχρώσεις του λευκού, του μπλε, του χρυσού και του εκλεπτυσμένου μπορντό. H συλλογή είναι εμπνευσμένη από μία αρχαία ελληνική αποικία, που αργότερα έγινε γνωστή ως Κωνσταντινούπολη. Ιδιαίτερα σχέδια, επικά ανάγλυφα και περίτεχνα ψηφιδωτά πάνω σε μοναδικά υφάσματα, μεταξωτά και άλλα.

Η παλέτα των χρωμάτων είναι γεμάτη με πλούσιες αποχρώσεις που αντικατοπτρίζουν τον έγχρωμο κόσμο των βυζαντινών τοιχογραφιών που βρίσκονται σε διάφορες γωνιές της Μεσογείου. Διάφορες αποχρώσεις του μπλε, όπως το μπλε του ουρανού και το πετρόλ, χρυσό και ασήμι συνδυάζονται αρμονικά με το διαχρονικό μαύρο, δημιουργώντας ένα μαγικό μωσαϊκό αποχρώσεων.

Βρείτε περισσότερα στο επίσημο site του brand, στο facebook ή στο instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top