skip to Main Content

Made in Greece ο δικός μας Manolo Blahnik Στάθης Σαμαντάς: Νέα συλλογή σε ύφος μπαρόκ για γόβες & μποτίνια που θα λατρέψετε

Η νέα συλλογή του Στάθη Σαμαντά Φθινόπωρο – Χειμώνας ’18-’19 αποπνέει ένα ύφος μπαρόκ και λιτότητας με γεωμετρικές γραμμές.

Έντονες υφές και αντιθέσεις χρωμάτων κυριαρχούν, ενώ η αυστηρότητα του σχεδιασμού με τις καθαρές γραμμές και τα γεωμετρικά σχήματα αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό της νέας του δουλειάς.

Μελετημένος σχεδιασμός, ποιοτικά υλικά, προσεγμένοι συνδυασμοί χρωμάτων και άνετο πάτημα είναι τα στοιχεία που πάντα φροντίζει να αναδείξει στα παπούτσια του ο Στάθης Σαμαντάς. Έχοντας πάντα στο νου του να χαρίσει στις γυναίκες το ποιοτικότερο παπούτσι με τα καλύτερα υλικά, επιδιώκει να μπει στον ψυχισμό της κάθε γυναίκας, προσφέροντας εκείνα τα ζευγάρια που θα καλύψουν κάθε της ανάγκη κι επιθυμία.

Ο παράδεισος της κάθε γυναίκας, η boutique του, βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου 22 στο Κολωνάκι. Εκεί είναι έτοιμος να υποδεχθεί καθεμία από εμάς, να μας λύσει κάθε απορία για τα υλικά, τα σχέδια, τις υφές, ακόμη να δοκιμάσουμε τις δημιουργίες του και γιατί όχι να του ζητήσουμε το δικό μας αποκλειστικό σχέδιο.

Στον χώρο επικρατεί το λευκό με μία artistic διάθεση και μινιμαλιστική αισθητική, όπως ακριβώς και τα σχέδια που δίνει στα παπούτσια του. Το Κολωνάκι ήταν το ιδανικό σημείο για να ανοίξει την boutique του, καθώς πιστεύει ότι είναι η μοναδική περιοχή στο κέντρο της Αθήνας που μπορεί να φιλοξενήσει σχεδιαστές του δικού του βεληνεκούς, ενώ έχει και το κατάλληλο κοινό για αγορές.

Τριχρωμίες ή ακόμη και τετραχρωμίες στο ίδιο κομμάτι δημιουργούν μία μοναδική αισθητική, που χαρακτηρίζει τον ίδιο τον δημιουργό, τον Στάθη Σαμαντά. Η συλλογή με νότα μπαρόκ φέτος εμπλουτίζεται με ιδιαίτερα υλικά και μοναδικές υφές, όπως το οικολογικό pony skin αλλά και το μεταλλικό μπροκάρ.

Ξεχωρίζουμε το μωβ γοβάκι με τις ασπρόμαυρες λεπτομέρειες στο χοντρό τακούνι, αλλά και το ιδιαίτερο πράσινο με τα μοναδικά λουράκια και τις μεταλλικές λεπτομέρειες που δίνουν μία απίστευτη συνολική λάμψη.

Προσεγμένα στην παραμικρή λεπτομέρεια ως προς το εξωτερικό τους, όμως η ίδια έμφαση στη λεπτομέρεια έχει δωθεί και για το εσωτερικό των παπουτσιών που ντύνονται με μία εκρού ή κόκκινη ανάλογα μαλακή φόδρα, χαρίζοντας την απαραίτητη άνεση που αναζητούμε σε κάθε παπούτσι.

Η κλασική μυτερή φόρμα επικρατεί, δίνοντας ένα πιο αισθησιακό χαρακτήρα στις δημιουργίες, ενώ θα συναντήσουμε και την κλασική καρέ φόρμα με block heel που δίνει μία αριστοκρατική πινελιά σε όλο το αποτέλεσμα.

Για όλα τα ζευγάρια χρησιμοποιούνται τα καλύτερα υλικά, τα οποία προέρχονται από τους μεγαλύτερους Ιταλικούς οίκους, που μετρούν συνεργασίες με τα πιο διάσημα brand υποδημάτων ανά τον κόσμο. Όπως με τα υλικά έτσι και στην περίπτωση της κατασκευής χρησιμοποιούνται άρτιες τεχνικές που αποδίδουν το καλύτερο ποιοτικά αποτέλεσμα.

 

 

 

 

 

 

 

Βρείτε την συλλογή του σχεδιαστή Στάθη Σαμαντά στο eshop www.stathissamantas.com αλλά και στο κατάστημα στο Κολωνάκι στην οδό Αναγνωστοπούλου 22.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3645233 – FacebookInstagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top