skip to Main Content

Made in Greece οι τσάντες, τα t-shirts & τα αξεσουάρ LoveGreece: Όλα τα απαραίτητα του καλοκαιριού με υπογραφή ελληνική από τον Γιώργο Χατζηζαχαρίου

Aυτό το brand είναι «βαμμένο» Ελλάδα από την κορυφή ως τα νύχια. Αποπνέει Ελλάδα σε κάθε προϊόν που βγάζει, χωρίς όμως να το φωνάζει με τους κοινότυπους τρόπους που βλέπεις σε άλλα είδη που γίνονται εύκολα σουβενίρ. Εδώ θα ξεχάσεις του τσολιάδες και τους ελληνικούς χάρτες ή τα μνημεία και τα αξιοθέατα της χώρας. Θα ξεχάσεις ακόμη και τις γλυκανάλατες «I Love Greece» καρδούλες.

Θα δεις όμως τσάντες και t-shirts, πετσέτες και καπέλα, ακόμη και μπρελόκ που το χαρακτηριστικό τους στοιχείο είναι ότι είναι 100% made in Greece και 100% με τα πιο ποιοτικά υλικά.  Γιατί το brand Lovegreece κρύβει πίσω του μία ολόκληρη φιλοσοφία. Μέσα από την απλότητα και τη διαχρονικότητα κάνει το Greek chic της ελληνικής παραγωγής τη μεγαλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας.

Το δηλώνει ξεκάθαρα και το μότο του που θα δεις να αναγράφεται και πάνω στα προϊόντα: «Made in Greece, Made with Love, Wear it with Pride».

Το Lovegreece επενδύει στην ασυναγώνιστη ποιότητα του βαμβακερού υφάσματος, που είναι 100% ελληνικής κατασκευής αποκλειστικά για την εταιρεία, στη χρήση χειροποίητων φακέλων για συσκευασία, αλλά και στο σύγχρονο design που διακρίνει τα προϊόντα.

Μέσα από τα προϊόντα και τις εκστρατείες του, επιδιώκει να διαδώσει την αγάπη για την Ελλάδα και την έννοια της απολαυστικής ζωής σε όλο τον κόσμο.

Το Lovegreece υποστηρίζει ενεργά την ελληνική γεωργία και τη βιομηχανία που παράγει προϊόντα 100% “Made in Greece”, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες ελληνικές πρώτες ύλες και διασφαλίζοντας ότι όλα τα στάδια παραγωγής θα γίνουν στην Ελλάδα.

Με ιδρυτή τον Γιώργο Χατζηζαχαρίου και ημερομηνία ίδρυσης στις 25 Μαρτίου 2015, το Lovegreece ονειρεύεται να γίνει ένα Ιnternational Love Brand για όλους όσους αγαπούν την Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Lovegreece website / Facebook / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top