skip to Main Content

Made in Greece τα NASH by Natasha Avloniti: Εντυπωσιακά βραδινά φορέματα αναδεικνύουν την πιο γοητευτική & θηλυκή σας πλευρά

Εντυπωσιακά maxi φορέματα, με φίνες λεπτομέρειες και sexy στενές γραμμές, κοψίματα που αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και μία σειρά ρούχων που θα σας καταπλήξουν έχει να μας παρουσιάσει το ελληνικό fashion brand NASH by Natasha Avloniti.

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο news feed μας στο instagram, μας κίνησε την περιέργεια και θελήσαμε αμέσως να αναζητήσουμε περισσότερα γι’ αυτό και για την σχεδιάστρια – δημιουργό Νατάσσα Αυλωνίτη. 

Με λίγα λόγια θα λέγαμε ότι είναι το fashion brand στο οποίο θα βρείτε αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Φορέματα άκρως θηλυκά και sexy, θα καθηλώσουν τα βλέμματα των γύρω σας και θα προσδώσουν σε εσάς αισθησιασμό, δυναμικότητα και λάμψη.

Λεπτεπίλεπτες γραμμές και φλογερά χρώματα τα καθιστούν ιδανικές επιλογές για ένα επίσημο γεύμα, για ένα λαμπερό event ή ακόμη και για κάποια βάφτιση ή γάμο. Τα NASH by Natasha Avloniti λοιπόν είναι κυρίως βραδινά φορέματα, τα οποία απευθύνονται στη γυναίκα που θέλει να εντυπωσιάσει και θα το καταφέρει χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Η νέα συλλογή φθινόπωρο / χειμώνας 2018-2019 NASH by Natasha Avloniti συνδυάζει τις απόλυτες τάσεις για το 2019 δίνοντας το πιο chic και girly αποτέλεσμα για τις εμφανίσεις σας. Βελούδο και σατέν στα πιο χειμερινά χρώματα θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σας.

Η συλλογή, εμπνευσμένη από το Παρίσι, δεν θα μπορούσε να μην έχει και αρκετά luxurious και elegant στοιχεία. Τα metallic υφάσματα και οι χρυσές λεπτομέρειες είναι σίγουρα οι πρωταγωνιστές της συλλογής.

Τα υφάσματα είναι μοναδικά. Crystal με ελαστικότητα, μουσελίνα, σατέν, βελούδο σε πολλές περιπτώσεις, με μακριά μανίκια ή όχι, εντυπωσιακά δεσίματα με κόμπους στο μπροστινό μέρος και sexy σκισίματα που αναδεικνύουν τα πόδια κάθε γυναίκας. Σε χρώματα στη νέα συλλογή κυριαρχούν το κόκκινο του κρασιού, οι αποχρώσεις του μπλε, το γκρι, το μωβ, το κυπαρισσί και φυσικά το κλασικό κι αγαπημένο μαύρο.

Φορώντας μία δημιουργία NASH by Natasha Avloniti σίγουρα θα κάνετε αισθητή την παρουσία σας, ενώ θα αναδείξετε την πιο γοητευτική και θηλυκή σας πλευρά με δημιουργίες που είναι πραγματικά διαχρονικές.

WHO IS WHO

Η Νατάσσα Αυλωνίτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο και από το  PANSIK Scuola di Moda. Επίσης έχει περακολουθήσει σεμινάρια μόδας στις πιο καταξιωμένες σχολές της χώρας, όπως στη σχολή της Βίκυς Καγιά.

Μπορεί οι πρώτες της σπουδές να μην είχαν καμία σχέση με το σχέδιο μόδας, δεν άργησε όμως να καταλάβει πως αυτό που πραγματικά αγαπάει να κάνει, είναι να σχεδιάζει και να δημιουργεί φορέματα.

Αφορμή για την πρώτη της δημιουργία ήταν ο γάμος του καλύτερου φίλου της, όπου σχεδίασε το πρώτο της κομμάτι για τον εαυτό της. Ένα εκπληκτικό κόκκινο φόρεμα που ονομάζεται Reina. Μετά από αυτό, αποφάσισε ότι η μόδα είναι αυτό που πραγματικά αγαπά και έτσι δημιούργησε το δικό της εμπορικό σήμα “nash”.

Η πρώτη της συλλογή, η οποία παρουσιάστηκε το καλοκαίρι του 2014, απέπνεε αριστοκρατικότητα και αναδείκνυε την πιο θηλυκή πλευρά που κρύβει η κάθε γυναίκα μέσα της. Και κάπως έτσι τα NASH άρχισαν να κερδίζουν έδαφος σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα στη βιομηχανία της μόδας.

Δείτε περισσότερες δημιουργίες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bρείτε περισσότερα κομμάτια στο e-shop NASH by Natasha Avloniti.

Website: nashbyna.com
Facebook: @NASHbyNA
Instagram: @nashbyna_com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top