skip to Main Content

Με άρωμα από Μύκονο η νέα συλλογή κοσμημάτων της Αντωνίας Καρρά θα σας ξετρελάνει – Κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια σε χρώματα άκρως καλοκαιρινά

Θέλετε ένα κοσμοπολίτικο διάλειμμα στη Μύκονο;

Δεν χρειάζεται να ταξιδέψετε ως το νησί! Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο κοσμοπολίτικο νησί, τα χρώματα και τη μουσική του στις 21 Ιουνίου στο i-D Concept store @ My golden Hall, στο Μαρούσι!

Εκεί θα βρίσκεται η ταλαντούχα Αντωνία Καρρά για να παρουσιάσει την τελευταία της συλλογή από κολιέ, σκουλαρίκια, βραχιόλια που εμπνεόνται από τα κυκλαδίτικα χρώματα και τη ζωντάνια των νησιών, φέρνοντας την Μύκονο στην Αθήνα!

Η Αντωνία Καρρά είναι η προσωποποίηση αυτού που λέμε έκανε το χόμπι της επάγγελμα και στην περίπτωσή της… κόσμημα! Αυτό ήταν και το κλειδί προς την επιτυχία. Η ελληνίδα σχεδιάστρια ακολούθησε τα χνάρια του παππού της πάνω στο κόσμημα και εφαρμόζοντας μια τεχνική που έμαθε από την αγαπημένη της γιαγιά, άρχισε να δημιουργεί τα δικά της πιο περίπλοκα σχέδια, ταξιδεύοντας όλους μας σε συναρπαστικές περιπέτειες μέσα από τις δημιουργίες της.

Με κάθε της συλλογή κοσμημάτων εισάγει άλλες καινοτόμες τεχνικές και πειραματίζεται με νέα υλικά, όπως ασήμι και ημιπολύτιμες πέτρες, μπαίνοντας δυναμικά στον κόσμο της μόδας.

Αντωνία Καρρά

Τα σχέδια της Αντωνίας Καρρά, που είναι εμπνευσμένα από ένα ουράνιο τόξο πολιτισμών και την ελληνική κληρονομιά, πωλούνται τώρα σε όλο τον κόσμο, ενώ η τελευταία της συλλογή αντλεί στοιχεία από τον λαμπερό τρόπο ζωής της Μυκόνου.

Πάντα ανήσυχη και ενθουσιασμένη για αυτό που κάνει, η Aντωνία Καρρά παρακολούθησε πρόσφατα ένα εξειδικευμένο εργαστήριο στο παγκοσμίου φήμης Saint Martins στο Λονδίνο για να αναπτύξει περαιτέρω το ταλέντο της και τώρα συνεχίζει την παράδοση με νέες ιδέες, δεξιότητες και ακόμα μεγαλύτερο πάθος.

 

Περισσότερα σχέδια στο antoniakarra.com & στο Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top