skip to Main Content

«Παπουτσάνης: Νέα εποχή Αρκάδι!» – Τα καινούρια υγρά απορρυπαντικά ρούχων & πιάτων – Εκεί όπου η φροντίδα έρχεται φυσικά !

Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης, κορυφαία ελληνική βιομηχανία και ένας εκ των μεγαλύτερων παραγωγών σαπώνων και υγρών καλλυντικών στην Ευρώπη, ενδυναμώνει τη θέση της στην ελληνική αγορά με την είσοδο στις μεγάλες κατηγορίες φροντίδας ρούχων και υγρών πιάτων, παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα αρκάδι.

Σηματοδοτώντας τη νέα εποχή, η συνολική εικόνα του brand αρκάδι ανανεώνεται, εξελίσσεται ενώ το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο επεκτείνεται στα κρεμοσάπουνα, την αγαπημένη γκάμα βρεφικής φροντίδας, αρκάδι Baby και τα προϊόντα στέρεου σαπουνιού.

Με motto «Η φροντίδα έρχεται φυσικά!», το αρκάδι, αξιοποιεί τη δύναμη της φύσης στα νέα προϊόντα με το δικό του σύγχρονο τρόπο!

Φυσικότητα και αποτελεσματικότητα συνδυάζονται αρμονικά, χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε συμβιβασμούς ανάμεσα στο καλό για την υγεία μας και το περιβάλλον και την αποτελεσματική καθαριότητα.

Οι νέες σειρές είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικές, ακόμη και σε σύγκριση με τα κορυφαία προϊόντα στην κατηγορία τους και έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος: η συσκευασία των απορρυπαντικών προέρχεται από ανακυκλωμένα γεωργικά δίχτυα, κατά 30% κατ’ ελάχιστο, ενώ τα υγρά πιάτων έρχονται σε πρακτικές επαναγεμιζόμενες αντλίες, οι οποίες συνοδεύονται από ανταλλακτικά σακουλάκια με 80% λιγότερο πλαστικό (σε σχέση με την αντλία αρκάδι υγρών πιάτων) -μία μεγάλη καινοτομία για την κατηγορία.

ΝΕΑ υγρά απορρυπαντικά ρούχων

Με τη δύναμη της παράδοσης και της φύσης και την προηγμένη φόρμουλα «Plant Active», που συνδυάζει ένζυμα νέας γενιάς φυσικής προέλευσης, τα υγρά απορρυπαντικά ρούχων αρκάδι εξασφαλίζουν άψογο αποτέλεσμα ακόμα και στους πιο σκληρούς λεκέδες:

ΝΕΑ υγρά πιάτων

Τα νέα υγρά πιάτων με πράσινο σαπούνι και την προηγμένη φόρμουλα «Plant Active», με ένζυμα φυσικής προέλευσης προσφέρουν αστραφτερή καθαριότητα στα πιάτα, απομακρύνοντας τα δύσκολα λίπη, ενώ ταυτόχρονα, σέβονται τα χέρια και ξεβγάζονται εύκολα, χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα.

Κυκλοφορούν με ευχάριστα αρώματα, εμπνευσμένα από την ελληνική φύση, σε πρακτικό μπουκάλι με αντλία, συνοδευόμενο από τα αντίστοιχα ανταλλακτικά σακουλάκια doypack με 80% λιγότερο πλαστικό:

Σαπούνια και κρεμοσάπουνα

Τα αγνά, φυτικά σαπούνια αρκάδι είναι φτιαγμένα με την ίδια αυθεντική συνταγή από το 1946. Με όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου, αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο στην  καθημερινή καθαριότητα, ενώ προσφέρουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα και είναι 100% κατάλληλα για vegans:

Τα υγρά κρεμοσάπουνα με πράσινο και λευκό σαπούνι είναι ιδανικά για την καθημερινή υγιεινή και την περιποίηση των χεριών, με δερματολογικά ελεγμένες φόρμουλες, 100% κατάλληλες για vegans και έρχονται σε συσκευασίες από ανακυκλωμένα αλιευτικά και γεωργικά δίχτυα:

Η σειρά αρκάδι Baby

Η ολοκληρωμένη σειρά αρκάδι Baby περιλαμβάνει απορρυπαντικά ρούχων, μαλακτικό ρούχων και ΝΕΟ υγρό πιάτων και χαρίζει αποτελεσματική και ταυτόχρονα ασφαλή καθαριότητα για τα βρέφη και τα παιδιά:

Το σημαντικό αυτό λανσάρισμα για το ιστορικό brand αρκάδι υποστηρίζεται δυναμικά με εκτεταμένη 360° καμπάνια επικοινωνίας στην τηλεόραση, τα έντυπα και το διαδίκτυο και με μοναδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες στα καταστήματα.

Μπορείτε να δείτε το ΝΕΟ TVC για την ολοκληρωμένη σειρά homecare αρκάδι εδώ.

ΑΡΚΑΔΙ, Η φροντίδα έρχεται φυσικά!

*Οι συσκευασίες από ανακυκλωμένα δίχτυα παράγονται κατά τουλάχιστον 50% από ανακυκλωμένα αλιευτικά δίχτυα, κάβους και καραβόσχοινα, ή τουλάχιστον κατά 50% ανακυκλωμένα δίχτυα από γεωργικές εργασίες όπως η συγκομιδή καρπών.

Σχετικά με την εταιρία Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη.

Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς.

Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, ΑΡΚΑΔΙ, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia Thinks, Olivia, Good to Declare, Le Jardin Med, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Kids.

Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στις κατηγορίες προσωπικής περιποίησης, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 200.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 45 χώρες.

Οι μετοχές της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: PAP). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.papoutsanis.gr.

Διαβάστε επίσης: Made in Greece ο «Χαλβάς Δραπετσώνας Κοσμίδη-Γαβρίλη»: Το «γλυκό» χέρι του Νικόλαου Κοσμίδη τέχνη για τον πιο νόστιμο & θρεπτικό χαλβά (φωτό-βίντεο)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top