skip to Main Content

Πέντε νέες διακρίσεις για την ποιότητα και τη γεύση των προϊόντων της ΗΠΕΙΡΟΣ

Η κορυφαία ποιότητα και η ανώτερη γεύση των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ δεν κερδίζει μόνο τους καταναλωτές στις αγορές όπου κυκλοφορούν, αλλά και τους κριτές στις διοργανώσεις βραβείων όπου συμμετέχουν. Μέσα στο τελευταίο δίμηνο, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ απέσπασε πέντε, συνολικά, διακρίσεις από το Διεθνές Ινστιτούτο Ποιότητας Monde Selection και στα Superior Taste Awards, του iTQi – Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας.

Πρωταγωνίστρια στα βραβεία φέτος, ανάμεσα στα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, ήταν η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. που κέρδισε την ύψιστη διάκριση και στους δυο θεσμούς: Χρυσό βραβείο στο Monde Selection και Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 3 Αστέρων στα Superior Taste Awards, διακρίσεις που επιβεβαιώνουν την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της και ισχυροποιούν το σλόγκαν «η πιο πολυβραβευμένη φέτα στον κόσμο» που την ακολουθεί στις αγορές του εξωτερικού.

Η παραδοσιακή φέτα Π.Ο.Π όμως δεν είναι το μόνο προϊόν ΗΠΕΙΡΟΣ που αξίζει επιβράβευση! Η ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με 40% λιγότερο αλάτι απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο στο Monde Selection, αλλά και το Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στα Superior Taste Awards, ενώ η EPIROS Organic Feta (PDO) – βιολογική φέτα που διατίθεται στις αγορές του εξωτερικού – κέρδισε και αυτή βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 Χρυσών Αστέρων στην κατηγορία της.

 

Με τα βραβεία αυτά, η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία των διακρίσεών της στο εγχώριο και διεθνές περιβάλλον, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά τη δέσμευση της στην παραγωγή και διάθεση, ποιοτικά και γευστικά, ανώτερων τυροκομικών προϊόντων.

Η Monde Selection είναι ένα διεθνές ινστιτούτο πιστοποίησης ποιότητας, που κάθε χρόνο από το 1961, επιβραβεύει, μέσα από μία ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, τρόφιμα και ποτά από όλο τον κόσμο, σε συνεργασία με πάνω από 70 σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin, οινολόγους διεθνούς φήμης, καθηγητές πανεπιστημίων, διατροφολόγους και άλλους διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου.

Ο iTQi είναι ένας από τους κορυφαίους, διεθνείς οργανισμούς που έχουν ως στόχο τη δοκιμή και την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης από ολόκληρο τον κόσμο. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από διακεκριμένους σεφ και ειδικούς γεύσης, από τις 16 πιο αναγνωρισμένες λέσχες μαγείρων και γευσιγνωστών στην Ευρώπη.

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ

H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 27.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.
Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π.», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Φέτα Π.Ο.Π. με Λιγότερο Αλάτι», η «ΗΠΕΙΡΟΣ Μαλακή», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Ελαφρύ», το «Γιδοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «ΗΠΕΙΡΟΣ Οικογενειακό», η «Ζεμύθα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Γραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», η «Κεφαλογραβιέρα ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Κεφαλοτύρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Μανούρι ΗΠΕΙΡΟΣ», το «Ανθότυρο ΗΠΕΙΡΟΣ» και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες: www.epiros.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top