skip to Main Content

Πήγαμε & είδαμε τα Πασχαλινά αυγουλάκια-κοσμήματα της Zeus & Dione – Tσάντες-γίγας, μαγιό & σύνολα – Kαλοκαιρινή κολεξιόν

Ήταν και οι δύο δραστήριες topwomen δημιουργοί της Zeus and Dione εκεί…

Στο GB στο κατάστημα του εμβληματικού ξενοδοχείου της πλατείας Συντάγματος Μεγάλη Βρετανία, μας υποδέχονταν η Μαρέβα και η Μιμή για να δούμε τα πλεκτά με χρυσή κλωστή κρεμαστά πασχαλινά αυγουλάκια «δεμένα» με πετρούλες σε κόκκινο, τυρκουάζ , κρέμ. Όμως και όλη η συλλογή της άνοιξης -καλοκαίρι 2019 με παντελόνια, τουνίκ, φουστάνια μάξι και μίντι πουκαμίσες, μαγιό, μάξι τουαλέτες σε έντονα χρώματα πράσινο, μπλε, λευκό ήταν εκεί.

 

 

Αυτό όμως που εμένα με κατέκτησε ήταν η νέα σειρά με τις καλοκαιρινές τσάντες: Υπερμεγέθεις  καλαθούνες συνδυασμένες με δέρμα ή χωρίς , με ύφασμα ή διακριτικά διακοσμητικά είναι η πιο ευφάνταστη εξέλιξη του vintage καλαθιού.

 

 

Επίσης γοητεύτηκα από τα αξεσουάρ όσο για εκείνο το ζευγάρι κρίκων σε μολυβί, τι να πω; Έχω βάλει τόσους και τόσους κρίκους στη ζωή μου, αυτός δεν ήταν ένας ακόμη. Πολύ ξεχωριστός γιατί στέκεται πάνω στο αυτί, είναι μεγάλος χωρίς να  είναι «πομπώδης»,  αλλά σικ και φινετσάτος.

Εξάλλου αυτό που χαρακτηρίζει την made in Greece μάρκα της Μαρέβαs  Γκραμπόφσκι -Μητσοτάκη και της Μιμής Κολοτούρα, είναι η λιτότητα, η δωρικότητα, το μίνιμαλ και η κλασική κομψότητα.

Last but not least για αυτή την εποχή είναι τα πλεκτά αυγουλάκια δεμένα με χρυσή αλυσίδα που όλες αγαπάμε να φοράμε ως αξεσουάρ για τις πασχαλινές μας εμφανίσεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Ζeus+Δione όπως κάθε χρόνο σχεδίασε και παρουσίασε μια μοναδική συλλογή Πασχαλινών αυγών -κοσμημάτων ενώνοντας το design με τη μόδα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Πλήθος κόσμου είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τη νέα συλλογή Εαster Eggs 2019 και συνομιλήσει με τις co-founders της Z+Δ.

Η Μαρία Σπυράκη

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η co founder της Zeus+Διοne Mιμίκα Κολοτούρα

 

H Mαρίλια Βαζαίου και η co-founder της Ζeus +Δione Μιμίκα Κολοτούρα

 

Η co-founder της Ζeus +Δione Μιμίκα Κολοτούρα και η Ειρήνη Νικολοπούλου

Πηγή έμπνευσης της συλλογής είναι η Άνοιξη, η ομορφιά της ζωής και το κάλλος της φύσης υπό το πρίσμα της αισιοδοξίας και ευδιαθεσίας. Τα χρώματα αυτής της εποχής ζωντανεύουν την έκφραση καθώς η Άνοιξη κρύβει μέσα της κάτι δελεαστικό, κάτι πρωτόγνωρο, ενα μοναδικό τελετουργικό για τη μάνα Γη, τη Φύση και τα κάλλη της.

 

 

 

Η νέα αυτή συλλογή αποτελείται από χειροποίητες δημιουργίες με ημιπολύτιμους λίθους, ιδιαίτερου design άρρηκτα συνδεδεμένου με τη φιλοσοφία της Zeus+Δione, από επιχρυσωμένο μπρούντζο.

Η Αγγελική Γκούσκου, η Ξένια Καζόλη και η Μιμίκα Κολοτούρα

 

Η co founder της Zeus+Διοne Mιμίκα Κολοτούρα, η Ιωάννα Λαγομίδου και η Άννα Κοντολέων

 

Η Ζανέτ Καλαντζάκου και η co founder της Zeus+Διοne Mιμίκα Κολοτούρα

 

Η Χριστίνα Παπαθανασίου και η co founder της Zeus+Διοne Mιμίκα Κολοτούρα

 

Η co-founder της Ζeus +Δione Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η Ιλεάννα Μακρή

 

Η Σόφη Δελούδη

 

H Ειρήνη Νικολοπούλου

 

H Μαρίλια Βαζαίου και η Ειρήνη Δανελιάν

Την συλλογή Πασχαλινών αυγών της Zeus+Dione μπορείτε να την βρείτε στα κατασήματα λιανικής • Zeus+Dione, Πλουτάρχου 21, Κολωνάκι • GB Corner Store, Hotel Grande Bretagne, Σύνταγμα Kαι online, στο eshop της Zeus+Dione • www.zeusndione.com

Βρείτε περισσότερα στο επίσημο site του brand, στο facebook ή στο instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top