skip to Main Content

Αισθησιακά χρώματα και αέρινα καλοκαιρινά υφάσματα… Η νέα συλλογή ρούχων της Μαρίας Κορινθίου από τη Parizianista απογειώνει το γυναικείο στυλ

Έντονα χρώματα, καλοκαιρινά prints, αέρινα υφάσματα είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα collection της Μαρίας Κορινθίου για την Parizianista.

Φλογερό κόκκινο, αισθησιακό μαύρο, καθαρό λευκό, floral ή με prints και πουά διαθέσεις… Μόναδικά φορέματα, τοπάκια και φούστες για γυναίκες που αγαπούν το ωραίο, έχουν έντονη προσωπικότητα και θέλουν να ξεχωρίζουν με τις εμφανίσεις τους.

Δεν χρειάζονται πολλά για να είναι η κάθε γυναίκα στυλάτη και μοναδική. Αυτό είναι και το μότο της εταιρείας Parizianista που σχεδιάζει ρούχα για γυναίκες κάθε ηλικίας και για κάθε περίσταση.

Ένας κόσμος μόδας και ομορφιάς… Ξεχωριστά ρούχα εξαιρετικής ποιότητας για τη μοντέρνα γυναίκα που θέλει να διαμορφώνει απέρριτα, αλλά και με φινέτσα το προσωπικό της στυλ. Η Parizianista διαθέτει μεγάλη ποικιλία κομψών γυναικείων ρούχων, εξαιρετικής ποιότητας και σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η συλλογή της Μαρίας Κορινθίου αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του καλοκαιριού και θα διοχετευθεί σε όλο το δίκτυο χονδρικής που διαθέτει η εταιρεία σε 12 χώρες, που σημαίνει ότι θα την δούμε σε βιτρίνες καταστημάτων στο Λονδίνο, το Μιλάνο, το Ντουμπάι κ.α.

Αφήστε λοιπόν το προσωπικό σας στυλ να απελευθερωθεί… ή αλλιώς… Release Your Style!

Δείτε την συλλογή εδώ ή στη facebook page και το instagram της εταιρείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top