skip to Main Content

Made in Greece η SAM 0-13: Βρεφικά & παιδικά ρούχα για την πρώτη μέρα στο σπίτι, για το σχολείο, τα πάρτυ & τις εκδρομές

Τα SAM 0-13 ακολουθούν το παιδί σε κάθε φάση της ζωής του και διακρίνονται για τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με τις προσιτές τιμές.

Κάθε συλλογή διαθέτει μοντέρνα ρούχα για όλες τις ηλικίες, που είναι άνετα, πρακτικά και ανθεκτικά για να υποστηρίζουν το παιδί σε κάθε του δραστηριότητα!

 

 

 

Όλα αυτά τα χρόνια γέμισαν τους ανθρώπους της εταιρείας με πολύτιμη εμπειρία, ώστε να χτίσουν ένα brand αναγνωρίσιμο και να αποκτήσουν σταθερούς πελάτες που τους δείχνουν εμπιστοσύνη πολλά χρόνια τώρα.

Με κριτήριο την υψηλή ποιότητα, όλα τα προϊόντα της SAM 0-13 παράγονται ειδικά για τα παιδιά, από υφάσματα ανώτερης ποιότητας σε προσιτές τιμές.

 

Φόρμες, μπλούζες, φορέματα, πανωφόρια, παντελόνια, πουκάμισα για αγόρια και κορίτσια καλύπτουν όλα τα γούστα , καλύπτοντας όλες τις ανάγκες από την πρώτη μέρα στο σπίτι και το καθημερινό παιχνίδι, από την πρώτη μέρα στο σχολείο, την πρώτη γιορτή και τις εκδρομές του, μέχρι την τελευταία μέρα της παιδικής του ηλικίας.

 

Τα υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ ανταποκρίνονται στο σημερινό δυναμικό χαρακτήρα των παιδιών, αλλά και στη σύγχρονη μαμά, που αναζητά, ψάχνεται και επιλέγει μόνο το καλύτερο!

Η SAM 0-13 εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 m2 και διαθέτει καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Διατηρεί ένα δυναμικό δίκτυο franchise, εταιρικών καταστημάτων, corners και shop in shop, με στόχο να δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με νέους ανθρώπους, αλλά και να βρίσκεται κοντά στο κοινό που της δείνει εμπιστοσύνη εδώ και 40 χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top