skip to Main Content

Made in Greece: Τα υπέροχα μαγιό της Σόφη Δελούδη – Δείτε τη νέα κολεξιόν (Φωτό – Βίντεο)

Μαγιό με κυβιστικά μοτίβα, αφαιρετικά πουά, σε αποχρώσεις του δέρματος, του μοβ, του πράσινου, του aqua και του σοκολατί.

Η συλλογή της Σόφης Δελούδη για το καλοκαίρι του 2017 πειραματίζεται με τη ζωντάνια και τον αυθορμητισμό, ενώ φλερτάρει με μποέμ διάθεση, δανειζόμενη στοιχεία από τα πιο δημιουργικά κινήματα της σύγχρονης τέχνης: από τον ιμπρεσιονισμό και τον πουαντιγισμό, μέχρι τον κυβισμό, τον σουρεαλισμό και τα εξαιρετικά έργα του ζωγράφου Francis Picabia.

O αισθητικός αυτός κόσμος χωρά κυβιστικά μοτίβα, αφαιρετικά πουά εμπνευσμένα από το κίνημα του πουαντιγισμού, γραφιστικά patterns, ενώ κοιτά ίσια στα μάτια αγαπημένα έργα τέχνης.

Ταυτόχρονα, οι χαρακτηριστικές δυναμικές δημιουργίες πλαισιώνονται από απαλές γραμμές, καθαρές φόρμες και λεπτεπίλεπτα δεσίματα που συνδυάζονται αριστοτεχνικά με τα signature σπορ στοιχεία της νέας καλοκαιρινής συλλογής, προσδίδοντας στα μαγιό τη σύγχρονη θηλυκή αύρα όπως την αντιλαμβάνεται η σχεδιάστρια.

Σαφήνεια με απλότητα, υψηλή αισθητική με σεβασμό σε στοιχειώδεις αρχές που αναδεικνύουν το σώμα χωρίς να το «υπερεκθέτουν» και εκλάμψεις φαντασίας με καλλιτεχνικής υφής επιρροές, αποτελούν τους πυλώνες του δημιουργικού αυτού ταξιδιού.

Η φετινή χρωματική παλέτα, πάντα πιστή στην αισθητική του brand, ορίζεται από αποχρώσεις του δέρματος, όπως το κρεμ και το σκονισμένο ροζ, που δένουν αρμονικά με τους πιο βαθείς αλλά «ήρεμους» τόνους του μοβ, του πράσινου, της aqua και του σοκολατί.

Παράλληλα, φωτεινά acid χρώματα σε τιράντες τονίζουν και μια πιο pop «ηχηρή» πλευρά, αναδεικνύοντας με τον πιο ευφυή τρόπο, το δυναμικό design ξεχωριστών κομματιών της συλλογής.

Το beachwear, περνώντας πλέον στην πιο ώριμη φάση του, εμπλουτίζεται με κομμάτια που περιγράφουν τη φιλοσοφία της Σόφης –η κομψότητα δεν εμποδίζει ποτέ τη χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση.

Αντιθέτως, την εξυψώνει με κάθε τρόπο.

Straight cut παντελόνια συνδυασμένα με τοπ με έναν ώμο, pajama look κοστούμια, sporty chic φούστες (με άνοιγμα στο πλάι για άνεση), καθώς και χαλαρά σορτς ή φαρδιά αέρινα φορέματα ξεχωρίζουν για τις αφαιρετικές γραμμές, τις ελεύθερες φόρμες και τη θηλυκή προσέγγιση.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο www.sophiedeloudi.gr.

Το άρθρο δημοσιεύθηκε στο eirinika.gr στις 5 Απριλίου 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top