skip to Main Content

Τα απίθανα army jackets της Zoe Keros – Η νεαρή σχεδιάστρια φτιάχνει τα ρούχα που θέλει να έχει στη ντουλάπα της

H Zoe Keros ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν καταφέρει να κάνουν το επάγγελμά τους χόμπι. Και στη δική της περίπτωση όχι μόνο αυτό, αλλά έχει κατορθώσει και να κάνει αυτό που κάθε κορίτσι θα ήθελε να κάνει στη θέση της. Να σχεδιάζει και να δημιουργεί τα ρούχα που και η ίδια φοράει και έχει στη ντουλάπα της.

Το στυλ που έχουν οι δημιουργίες της Zoe Keros είναι αυτό που λέμε περίτεχνα απλό, γιατί ναι μεν τα ρούχα της έχουν μία απλότητα και θα τα φορούσε η καθεμία μας στην καθημερινότητά της, αλλά έχουν και ένα ιδιαίτερο ύφος, κάτι που ξεχωρίζει, ένα στίγμα που καταλαβαίνεις αμέσως ότι είναι δικά της.

Επικεντρώνεται κυρίως σε αυθεντικά, ζωγραφισμένα στο χέρι στρατιωτικά jackets. Μοναδικά κομμάτια μόνο για εσάς, για να τα αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, όπως γράφει και η ίδια στο Instagram account της.

Τα army jackets της  Zoe Keros χαρακτηρίζονται για τις μοναδικές λεπτομέρειες κουρελού και ethnic τρέσες με τις οποίες τα στολίζει και δίνουν μια unique νότα στο στιλ μας. Με αυτό τον τρόπο γίνονται statement κομμάτια που μπορούν να αναβαθμίσουν κάθε σύνολο.

Ευκολοσυνδύαστα με ό,τι μπορείς να φανταστείς για καθημερινές, άνετες εμφανίσεις που θα τραβήξουν τα βλέμματα.

Το καλύτερο δε, σας το αφήσαμε για το τέλος… Η Zoe δημιουργεί κομμάτια όχι για γυναίκες, αλλά και για άνδρες!

Δείτε περισσότερες δημιουργίες της Zoe Keros στο Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top