skip to Main Content

Το «1888» στη μεγάλη γαστρονομική γιορτή του Dine Athens – Δοκιμάστε αυθεντικές ελληνικές γεύσεις με εκλεκτές πρώτες ύλες !

Dine Athens

Το «1888» που έχει κλέψει τις εντυπώσεις τον τελευταίο χρόνο στο Παγκράτι για τις ιδιαίτερες γεύσεις και την αισθητική του θα συμμετέχει στο 8ο Dine Athens Restaurant Week από τις 4 έως τις 24 Μαρτίου 2024.

Το μεζέ-μπαρ της Αρχελάου αποτελεί τη φυσική συνέχεια του ιστορικού οικογενειακού καφενείου στα Βασιλικά της Λέσβου που δημιουργήθηκε πριν από 136 χρόνια, κρατώντας «ζωντανό» μέχρι και σήμερα το μοίρασμα των πιάτων και των αναμνήσεων.

Το Dine Athens Restaurant Week από την Alpha Bank σε συνεργασία με τη Mastercard® αποτελεί τον μεγαλύτερο θεσμό γαστρονομίας στην Αθήνα και επιτρέπει στους κατοίκους και επισκέπτες της πρωτεύουσας να γευτούν τις ιδιαίτερες γεύσεις της με προνομιακά menu για όλους και επιπλέον έκπτωση για τους κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®.

Αυτός είναι ο όγδοος χρόνος του θεσμού, που περιλαμβάνει οριζόντια έκπτωση τουλάχιστον 20% επί της κανονικής τιμής ανά menu, ενώ τα συμβεβλημένα εστιατόρια δεσμεύονται να παράσχουν πρόσθετη έκπτωση 10% επί της εκπτωτικής τιμής ανά Dine Athens menu, αποκλειστικά για κατόχους καρτών Alpha Bank Mastercard®.

Στην πρώτη του συμμετοχή στον θεσμό, το «1888» συμμετέχει σε δύο ζώνες σερβιρίσματος (Lunch & Dinner) με ένα Dine Athens Menu κατηγορίας €15 (χωρίς το αλκοόλ), εστιάζοντας στην εποχικότητα των πιάτων και σε επιλογές που μπορούν να καλύψουν κάθε γευστικό γούστο.

Στη ζώνη του Lunch το μενού περιλαμβάνει για ορεκτικό Σαλάτα Πλιγούρι (νεαρό σπανάκι, φρέσκο κρεμμυδάκι, φέτα, σπασμένο χωριάτικο φύλλο, μυρωδικά), δύο επιλογές για κυρίως γεύμα, ανάμεσα σε Μπέργκερ Προβατίνας (μελιτζάνα, καλαθάκι Λήμνου, τραγανές χωριάτικες πατάτες, τυροκαυτερή) ή Μπέργκερ Plant-Based (μελιτζάνα, καλαθάκι Λήμνου, τραγανές χωριάτικες πατάτες, τυροκαυτερή) και ως επιδόρπιο ρεβανί, πιάτο που προστέθηκε πριν από λίγες ημέρες στον κατάλογο του μαγαζιού.

 

 

Στη ζώνη του Dinner το μενού περιλαμβάνει για ορεκτικό Καλαμάρι Σχάρας (χόρτα εποχής μοσχολέμονο, τσίλι) ή Σαντορινιά Σαλάτα (ντοματίνια, τυρί ξύγαλο Σητείας, κρίταμο & παξιμάδια χαρουπιού), υπάρχουν κι εδώ δύο επιλογές για κυρίως γεύμα, ανάμεσα σε Μοσχαράκι Χιουνκιάρ ή Μανιτάρια Φρικασέ (V) με άνηθο, ενώ το επιδόρπιο περιλαμβάνει τη θρυλική λεμονόπιτα του μαγαζιού.

«Η είσοδος σε έναν τόσο σημαντικό γαστρονομικό θεσμό, όπως το Dine Athens, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για τον εορτασμό του πρώτου χρόνου του 1888 στο Παγκράτι. Ένας χρόνος που τα είχε πραγματικά όλα. Μεράκι για αυθεντικές ελληνικές γεύσεις, εκλεκτές πρώτες ύλες, συναντήσεις με δημιουργικά κύτταρα της πόλης και παρέες που έσμιξαν ή γεννήθηκαν σε ένα τραπέζι. Σπουδαίος συνδυασμός», αναφέρει η ομάδα του «1888».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top