skip to Main Content

Ευαγγελία Πλατανιώτη: Λόγια υπερηφάνειας από την οικογένεια της – “Μας πήγε σε άλλο επίπεδο, τεράστια η χαρά, έχει χτίσει τα πάντα σε πολύ δύσκολες συνθήκες – Της άξιζε” (βίντεο)

Ευαγγελία Πλατανιώτη

 

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τεχνικό σόλο καλλιτεχνικής κολύμβησης αναδείχθηκε η Ευαγγελία Πλατανιώτη!

Η 30χρονη αθλήτρια μας συγκίνησε και παράλληλα μας έκανε περήφανους για αυτό το επίτευγμα!

O πατέρας της Ευαγγελίας Πλατανιώτη, η αδερφή της Κατερίνα και ο παππούς της Αντώνης, μίλησαν συγκινημένοι στην ΕΡΤ για το κορίτσι-θαύμα που από μικρή ηλικία αγαπούσε τον αθλητισμό!

Για το κορίτσι που από επτά χρονών δεν έπαψε να παλεύει για το νερό και τον χορό, δύο αγάπες που συνδύασε κάνοντας υπερήφανη την οικογένεια και τη χώρα

«Μας έχει παέι σε άλλο επίπεδο, είναι μεγάλη η χαρά, έχει χτίσει τα πάντα σε πολυ δύσκολες συνθήκες», είπε ο πατέρας της, Μιχάλης, ενώ η αδερφή της, Κατερίνα σημείωσε: «Της άξιζε, είναι όλα μέρα στην προπόνηση, τη βλέπουμε ελάχιστα, προσπαθούμε έστω και 5 λεπτά τη μέρα».

Σκόπευε να σταματήσει από πέρσι το σόλο

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια αποκάλυψε πως είχε σκοπό να αποσυρθεί πέρσι από το σόλο. Όπως είπε «για να είμαι ειλικρινής πέρσι ήταν σκοπός μου να ήταν η τελευταία μου συμμετοχή στο σόλο. Δυστυχώς είχα πολύ ελλιπή προετοιμασία, γνώριζα τις δυνατότητές μου για αυτό και πείσμωσα και είπα “θα συνεχίσω μέχρι τη Ντόχα”».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη World Aquatics (@world_aquatics)

Η ίδια εξέφρασε ένα τεράστιο ευχαριστώ στις προπονήτριές της: «Πρώτα από όλα στις προπονήτριες της Ελληνικής Ομοσπονδίας, την κυρία Αναστασία Γκούτσεβα, την κυρία Ναταλία Τσερνέτσκα, την κυρία Χρυσάνθη Θαλασσινίδου, αλλά και την Ισπανίδα προπονήτρια Άννα Ταρές. Πέρυσι ήταν μαζί μου και οι τέσσερις, καθώς και φέτος, ήταν η δύναμή μου για να συνεχίσω».

Η συνέχεια τη Δευτέρα

Ωστόσο, η δουλειά της Πλατανιώτη στη Ντόχα δεν τελειώνει εδώ. Με την 5η θέση που κατέκτησε μαζί με την Σοφία Μαλκογεώργου στον προκριματικό του Τεχνικού Ντουέτου, που έγινε την Παρασκευή, πρώτη μέρα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Ντόχα, πήρε την πρόκριση για στον τελικό του αγωνίσματος, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα (5/2) στις 13.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top