skip to Main Content

H Top Woman Πέπη Μπέζα από τη Θεσσαλονίκη – έχει το πιο λαχταριστό Xριστουγεννιάτικο ζαχαροπλαστείο: κέικ μελομακάρονο, τούρτα με κάστανο και… merry christmas cake

Πέπη Μπέζα

Η ιστορία του pepibeza.gr, είναι μικρή αλλά πασπαλισμένη με ζάχαρη, αλεύρι, πολύ αγάπη και πολύ ροζ. Μετά από σεμινάρια στο Λονδίνο, αποφάσισα να ανοίξω το ροζ εργαστήριο μου. Το εργαστήριο ξεκίνησε να λειτουργεί το Σεπτέμβριο του 2016, στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, Φιλίππου 17. Καθημερινά παρασκευάζουμε γλυκά φτιαγμένα με πολύ αγάπη. Στο εργαστήριο μας θα βρείτε τα καλύτερα Cupcakes και cakes της πόλης, βασισμένα σε γνήσιες βρετανικές συνταγές. Το παραδοσιακό English Red velvet, Carrot cake, Salted caramel, cookies, wedding cakes, birthday cakes για μικρούς και μεγάλους, όλα φτιαγμένα με τα πιο αγνά υλικά, πολύ μεράκι και φαντασία.

Επίσης στο εργαστήριο μας έχει ξεκινήσει και παραγωγή για no sugar, gluten friendly, vegan, egg-free γλυκά προκειμένου να ικανοποιήσουμε τους καταναλωτές που ακολουθούν συγκεκριμένη διατροφή, αλλά δεν θέλουν να χάσουν σε ποιότητα και γεύση. Τέλος στο εργαστήριο μας θα βρείτε και πολλές προτάσεις , όπως Cookies, Cupcakes κτλ οι οποίες αφορούν εταιρικά Events, τι πιο όμορφο άλλωστε να γλυκαίνετε τους συνεργάτες σας με ένα προσωποποιημένο γλυκό.
Στο εργαστήριο μας το όνειρο κάθε παιδιού για ένα θεματικό πάρτυ με μια ευφάνταστη τούρτα γίνεται πραγματικότητα, η κάθε νύφη μπορεί να διαμόρφωσει το Wedding cake που ονειρεύεται και η κάθε μητέρα να βρει τα κατάλληλα κεράσματα για τη Βάφτιση του παιδιού της. Στόχος μας είναι η δουλειά μας να εστιάζει στην αισθητική και την κουλτούρα του πελάτη μας,γιατί για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός και ξεχωριστός.

Σε συνέντευξή της στο karfitsa.gr έχει δηλώσει ποιά είναι η πιο περίεργη παραγγελία για τούρτα που έχει πραγματοποιήσει: Έχω κάνει πολλές περίεργες τούρτες μιας και όλες οι δουλειές μας είναι custome. Νομίζω, όμως, ότι η πιο ξεχωριστή ήταν μια τούρτα για πρόταση γάμου που είχε μέσα το δαχτυλίδι των αρραβώνων. ‘Εχασα τον ύπνο μου για 2 μέρες!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top