skip to Main Content

Made in Greece ο Όμιλος Κουρτίδη – Διαμάντι της ελληνικής οικονομίας με πωλήσεις σε 32 χώρες & δράσεις στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτι

Όμιλος Κουρτίδη

Σπουδαία διάκριση για έναν όμιλο εταιρειών από τη Βόρεια Ελλάδα!

Ο όμιλος εταιρειών Κουρτίδη (Kourtidis Group) είναι ανάμεσα στις επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στα βραβεία επιχειρηματικής αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2023” και τιμήθηκαν σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο όμιλος «Ναυτεμπορική», την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην Αθήνα.

Η Ναυτεμπορική βραβεύει κάθε χρόνο εταιρείες που διακρίνονται στον επιχειρηματικό στίβο βάσει των οικονομικών ισολογισμών, σύμφωνα με τα καθαρά αποτελέσματα του προηγούμενου έτους, καθώς και των ποιοτικών κριτηρίων από τις άριστες επιχειρηματικές πρακτικές και τις δράσεις τους προς την κοινωνία.

Στόχος της διοργάνωσης είναι να αναδειχθούν όλες οι κορυφαίες επιχειρήσεις που τήρησαν κατά την τρέχουσα χρονιά τις «υποσχέσεις» τους προς τους μετόχους, την αγορά και την κοινωνία και πέτυχαν να βελτιώσουν τα οικονομικά τους μεγέθη, να δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και να υλοποιήσουν επενδύσεις δεκάδων δισ. ευρώ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά, ο Όμιλος Κουρτίδη ως «Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας» εκπροσωπήθηκε από την διοίκηση και από συνεργάτες, που φανερά συγκινημένοι και περήφανοι γιόρτασαν αυτή τη πολύ σημαντική διάκριση. Το βραβείο παρέλαβαν ο πρόεδρος του ομίλου κ. Νίκος Κουρτίδης και η αντιπρόεδρος κα Κωνσταντίνα Δημητρόβα από τα χέρια του γενικού διευθυντή του ομίλου της Ναυτεμπορικής κ. Σπύρου Κτενά.

«Είμαστε πολύ περήφανοι και ικανοποιημένοι για τη διάκρισή του ομίλου μας σε αυτό τον θεσμό. Συνεπείς στις αρχές μας, κατορθώσαμε στον ευλογημένο τόπο που δραστηριοποιούμαστε, να τον καταστήσουμε κυρίαρχο και πρωτοπόρο. Νιώθω μεγάλη χαρά που έχω δίπλα μου μία μεγάλη οικογένεια συνεργατών που με όραμα και πίστη, συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον, στηριγμένοι σε σταθερές βάσεις» τόνισε ο κ. Κουρτίδης.

Η κα Δημητρόβα από την πλευρά της συμπλήρωσε πως συνολικά η περιοχή των νομών Καβάλας και Θάσου, Σερρών και Δράμας μπήκε χάρη σε ενέργειες και δράσεις του ομίλου, με εμφατικό τρόπο στον παγκόσμιο τουριστικό και επιχειρηματικό χάρτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οργάνωση, νέες επενδύσεις και συνεχής ανάπτυξη

Η Kourtidis Group ξεχώρισε για τη δυναμική αναπτυξιακή πορεία της. Ο πλήρως καθετοποιημένος όμιλος στον κλάδο των Κατασκευών, του Real Estate, των Επενδύσεων και του Τουρισμού, έφτασε στην κορυφή έχοντας πλέον στο ενεργητικό του πωλήσεις σε 32 χώρες, τεράστια οικιστικά έργα, καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και μία μεγάλη επαγγελματική οικογένεια με περισσότερους από 250 εργαζόμενους.

Ο όμιλος, με παρουσία 28 ετών στο ελληνικό επιχειρείν, δραστηριοποιείται με έξι γραφεία RE/MAX Choice στο Νομό Καβάλας, Δράμας και Σερρών και στο νησί της Θάσου. Η πολυβραβευμένη κτηματομεσιτική εταιρεία του ομίλου πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σπουδαίες διακρίσεις, κατέχοντας την 1η θέση σε παραγωγή στη Ελλάδα για το 2022 και 2023, ανάμεσα σε όλα τα γραφεία real estate στη χώρα. Παράλληλα, πρωταγωνιστεί και στο εξωτερικό με σπουδαίες διακρίσεις καθώς είναι το μοναδικό γραφείο στη χώρα που έχει κατακτήσει το παγκόσμιο βραβείο Diamond και Titan στο δίκτυο της RE/MAX.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανάπτυξη και στο κομμάτι του τουρισμού

Ο όμιλος παρουσιάζει σημαντική δραστηριότητα και στον τουριστικό τομέα, στοχεύοντας στην ανάδειξη της περιοχής όπου δραστηριοποιείται. Στην κατεύθυνση αυτή, η ανάπτυξη της παραλίας Οφρυνίου Καβάλας (γνωστή και ως Τούζλα) δεν είναι τυχαία. Αποτελεί την κορωνίδα της Kourtidis Group και είναι μία τοποθεσία που χτυπά δυνατά η καρδιά της παγκόσμιας ιστορίας. Ο όμιλος αναπτύσσει συνεχώς το κομμάτι του τουρισμού φιλοξενώντας πλήθος τουριστών στις νεόδμητες κατοικίες που έχτισε η κατασκευαστική του εταιρεία ΟΙΚΟ Kourtidis. Σήμερα έχει στο ενεργητικό της 2.800 ολοκληρωμένες εξοχικές κατοικίες ενώ άλλες 1.161 είναι υπό κατασκευή.

Στο μεταξύ ο όμιλος έχει δημιουργήσει το “ Kavala Experience”, μία εφαρμογή συμβατή με όλα τα smartphones και tablets με λειτουργικό Android και IOS, που προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία ξενάγησης με ηχητικές περιηγήσεις. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε τρεις γλώσσες.

Στο κομμάτι του τουρισμού, εξαιρετικά σημαντικό βήμα για τον όμιλο αποτελεί και η διοργάνωση του Τουριστικού Φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2023, με σκοπό να γίνουν γνωστά όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της ευρύτερης περιοχής.

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερο στο kourtidis.group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top