skip to Main Content

Μαρία Κάλλας η Αντιγόνη Κουλουκάκου: Το συγκλονιστικό μακιγιάζ του Αχιλλέα Χαρίτου (φωτό)

Μαρία Κάλλας

To νέο γυναικείο περιοδικό, GRACE, κυκλοφορεί στις 10 Δεκεμβρίου μαζί με το «Βήμα της Κυριακής». Με πρωτογενές περιεχόμενο από συνεντεύξεις προσώπων που ξεχωρίζουν, με αφηγήσεις που μαγεύουν, αλλά και με αποκλειστικές παραγωγές μόδας και ομορφιάς υψηλής αισθητικής, στοχεύει να κατακτήσει κάθε γυναίκα που αναζητά την αυθεντικότητα, τη χάρη και την κομψότητα.

Το GRACE «πιάνει» τον παλμό της εποχής και τις ανάγκες κάθε Ελληνίδας του σήμερα που θέλει να πρωτοπορεί και να ενημερώνεται για ό,τι τη διαμορφώνει και την εξελίσσει. Παράλληλα, προορίζεται για κάθε ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα, που έχει δυναμισμό, άποψη, και αναζητά μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, την ποιότητα στην καθημερινή της ζωή.

Το πρώτο τεύχος του GRACE κυκλοφορεί με τέσσερα εξώφυλλα και είναι αφιερωμένο στη Μαρία Κάλλας με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννησή της.

Η Τάμτα μεταμορφώθηκε, για χάρη του Grace, σε μία νέα εκδοχή της Μαρίας Κάλλας, περιγράφοντας την εμπειρία της, τη σύνδεσή της με το μύθο της μεγάλης Ελληνίδας σοπράνο αλλά και όσα ορίζουν πια την ταυτότητά της.

Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη διείσδυσε στον κόσμο και στην ουσία του χαρακτήρα της, έδωσε έμφαση στο καθαρό βλέμμα και τις κινήσεις της, ενσαρκώνοντας την απόλυτη ντίβα που άλλαξε την ιστορία της όπερας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μεταμορφώθηκε σε έναν εκπληκτικό ρόλο επί σκηνής, μιλώντας στο Grace για τον τρόπο που η σπουδαία υψίφωνος την εμπνέει και η Αντιγόνη Κουλουκάκου αξιοποίησε για τη φωτογράφιση, κοινά σημεία αναφοράς και σύνδεσης με τη Μαρία Κάλλας και σαν σύγχρονη Μήδεια απαθανατίστηκε από τον φακό, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Μάλιστα, να σημειώσουμε ότι το συγκλονιστικό αυτό μακιγιάζ της Αντιγόνης Κουλουκάκου επιμελήθηκε ο Αχιλλέας Χαρίτος.

Ο διάσημος make up artist ξεπέρασε τον εαυτό του για ακόμη μία φορά προσφέροντας μας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται από το εξώφυλλο βλέπουμε με πόσο λεπτομέρεια πέτυχε το χαρακτηριστικό eyeliner της Μαρίας Κάλλας.

Τον εμπιστεύονται όλοι οι celebrities και όχι άδικα.

Από τα “χέρια” του έχουν περάσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Κατερίνα Λέχου, Μαρινέλλα, Τζένη Μπαλατσινού…

Με οδηγό την αποκλειστική πληροφορία, το νέο γυναικείο περιοδικό φροντίζει να επιστρέφει πάντα σε αγαπημένες αλλά και ανέκδοτες ιστορίες του παρελθόντος με εκτενή αφιερώματα που τροφοδοτούν με έμπνευση το μέλλον και το παρόν. Φέρνει πρόσωπο με πρόσωπο ανθρώπους από κάθε χώρο που συνδιαλλάσσονται και μοιράζονται ιστορίες ξεχωριστού ενδιαφέροντος.

Ακολουθεί βήμα-βήμα την καθημερινότητα ενός ατόμου που απασχολεί έντονα την κοινή γνώμη, αποκαλύπτοντας αθέατες πλευρές της ζωής του, ενώ στηρίζει και αναδεικνύει το έργο φιλανθρωπικών σωματείων και ΜΚΟ με τη συμβολή καταξιωμένων μορφών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top