skip to Main Content

Mια παρέα Made In Greece: Ο ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ & Συνδιευθύνοντας Σύμβουλος του Netflix, Ted Sarantos με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (φωτό)

Ο ισχυρός άνδρας του Χόλιγουντ & Συνδιευθύνοντας Σύμβουλος του Netflix, Ted Sarantos με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη
instagram/christopher.papakaliatis
instagram/christopher.papakaliatis

Αύριο στην μικρή οθόνη θα γίνει η πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν της σειράς που όλοι περιμέναμε. Ο λόγος για την σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το «Maestro».

Έτσι μία μέρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ο δημιουργός και πρωταγωνιστής της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ευχαρίστησε δημόσια τον φίλο του, Τεντ Σαράντος, τον Ελληνο-αμερικάνο συνδιευθύνοντα συμβούλου του Netflix.

Ο σκηνοθέτης ανάρτησε μερικές κοινές τους φωτογραφίες και στη λεζάντα έγραψε: «Όταν γνωριστήκαμε πριν σχεδόν 2 χρόνια μου είπε ότι η δουλειά αυτή θα έχει μέλλον και εκτός συνόρων. Στην αρχή δεν το πίστεψα, αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορώ λοιπόν να μη πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Τεντ Σαράντος και σε όλους όσους δούλεψαν σκληρά για το αποτέλεσμα αυτό. Στο συνεργείο, στο τρομερό μας cast, σε όλους τους συνεργάτες, στους κατοίκους των Παξών, στην ομάδα του MEGA στην Foss Productions και στο Netflix και σε όλη την ομάδα στα εργαστήρια, που δούλευε νυχθημερόν προκειμένου να παραδοθούν όλα τα υλικά των επεισοδίων στο εξωτερικό. Αύριο αρχίζει πάλι το Maestro μας και εύχομαι και αυτή τη φορά να καταφέρουμε και να σας ταξιδέψουμε (έστω για λίγο) μέσα από τις ιστορίες, την μουσική και τις εικόνες».

Η ανάρτηση του ηθοποιού:

Η δεύτερη σεζόν της πρώτης ελληνικής παραγωγής που αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix έρχεται στο MEGA, στις 16 Μαΐου, στις 22:40.

sarados_papakaliatis90

papakaliatisteed

Το 1ο Επεισόδιο – «MOTHER»

Η δολοφονία του Χαράλαμπου έχει αναστατώσει όλο το νησί και φυσικά όσους έχουν αναμιχθεί. Η Σοφία μαθαίνει ότι ο γιος της είναι αυτός που σκότωσε τον Χαράλαμπο και προσπαθεί να βρει μια λύση και να συμπαρασταθεί στο παιδί της. Η Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει.

Η Κλέλια προσπαθεί να συνέλθει από την ξαφνική φυγή του Ορέστη και το αίσθημα εγκατάλειψης που βίωσε. Παράλληλα, αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και γιατί ο αδελφός της συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο. Η σχέση του Αντώνη και του Σπύρου σύντομα θα διαλυθεί κάτω από την πίεση του ακραίου γεγονότος που βίωσαν. Ο Μιχάλης, ο μόνος μάρτυρας του φόνου, αρνείται στη Σοφία οποιαδήποτε στήριξη στον Φάνη.

Στην Κέρκυρα, ο αστυνομικός διευθυντής Δημοσθένης Κουβάς συνταξιοδοτείται και αναζητά μια τελευταία υπόθεση…

  • Πρωταγωνιστούν: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Χάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Στεφανία Γουλιώτη, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος, Δημήτρης Κίτσος, Τόνια Μαράκη
  • Στον ρόλο του Δημοσθένη ο Κώστας Μπερικόπουλος
  • Σενάριο – Σκηνοθεσία: Χριστόφορος Παπακαλιάτης
  • Πρωτότυπη μουσική: Kostas Christides
  • Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
  • Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. MEGA 2023-2024

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top