skip to Main Content

Όταν τρεις αδελφές από τον Βόλο ενώνουν τις δυνάμεις τους γεννιέται το Oh my deer blog & λαχταριστά γλυκά – Από τις πιο επιτυχημένες food bloggers της Ελλάδας

Στο MadeinGreece.news μας αρέσει να παρουσιάζουμε προσπάθειες νέων ανθρώπων που χαρακτηρίζονται από μεράκι, όρεξη και πάθος γι’ αυτό που κάνουν. Στο instagram εντοπίσαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα τέτοια προσπάθεια και θέλουμε να την παρουσιάσουμε και σε εσάς. Πρόκειται για το Oh My Deer Blog, ένα blog αφιερωμένο στη ζαχαροπλαστική με πολλές λαχταριστές συνταγές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Πίσω από αυτή την όμορφη δουλειά κρύβονται τρεις μικρές κυρίες, όμορφες και δυναμικές, η Σοφία, η Χριστίνα και η Ευγενία. Οι τρεις αδερφές από τον Βόλο θυμούνται από τότε που ήταν μικρές την μητέρα τους να ετοιμάζει πλούσια τραπέζια με φαγητά και γλυκά για φίλους και οικογένεια και να περνούν όλοι μαζί ευχάριστες στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη και την καρδιά τους. Ένα κέικ σοκολάτας, μία μηλόπιτα, μικρά σοκολατάκια με ξηρούς καρπούς, σιροπιαστά, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και άλλα πολλά που αποτελούν μικρούς θησαυρούς και αξέχαστες γευστικές εμπειρίες για τα τρία κορίτσια.

Ως επακόλουθο οι τρεις κοπέλες κόλλησαν το μικρόβιο για την ζαχαροπλαστική και σήμερα συνεχίζουν κατά κάποιο τρόπο το έργο της μαμάς τους, μόνο που απευθύνονται σε ένα πιο ευρύ κοινό και έχουν ως όπλο τις δυνατότητες της τεχνολογίας.

Το Oh My Deer Blog δημιουργήθηκε το 2013 από την ανάγκη των κοριτσιών να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους χρώματα και αρώματα, γεύσεις και μικρά μυστικά για τις πιο νόστιμες και μοσχομυριστές γλυκές συνταγές.

Παρ’ ότι καμία εκ των τριών δεν είναι επαγγελματίας στον συγκεκριμένο χώρο – αντιθέτως η Ευγενία είναι φιλόλογος, η Σοφία δασκάλα και η Χριστίνα φοιτήτρια στο τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – έχουν βάλει στόχο να εμπνεύσουν κι άλλους να ασχοληθούν με τα μαγειρέματα και τα γλυκίσματα και να χαρίσουν χαμόγελα και μία νότα αισιοδοξίας μέσα από την θετική αύρα και τη διάθεση που εκπέμπει το καλαίσθητο blog τους. Εντυπωσιακές και κάποιες φορές απαιτητικές συνταγές που συνοδεύονται από πρωτότυπες, χαριτωμένες και παιχνιδιάρικες φωτογραφίσεις ανεβάζουν το blog σε ένα άλλο επίπεδο.

Ένα από τα βασικότερα εργαλεία της δουλειάς τους είναι το Instagram, που το χρησιμοποιούν για να ανεβάζουν φωτογραφίες και συνταγές και μάλιστα κάνουν τόσο καλή δουλειά που αναγνωρίστηκε στα Marie Claire Blog Awards 2018 και τo blog τους κέρδισε το βραβείο “Insta Foodie”.

Όλες μαζί και κάθε μια ξεχωριστά προσθέτει τη δική της πινελιά στο blog και όλα τα ταλέντα τους ενώνονται για να συνθέσουν ένα απόλυτα αρμονικό, girly, μίνιμαλ και ρετρό αποτέλεσμα.

Η δημιουργικότητα, το πάθος και το ταλέντο των κοριτσιών δεν άργησαν να διαδωθούν κάτι που φαίνεται και από τον αριθμό των followers τους στο instagram που αυξάνεται συνεχώς. Σήμερα έχουν 4.884 followers και συνεχίζουν δυναμικά την ανοδική τους πορεία!

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το blog τους www.ohmydeerblog.com ή ακολουθήστε τις στο instagram και το facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top