skip to Main Content

Topwoman η Άννα Ρόζα Μοσχούτη, που φτιάχνει υπέροχες βέρες! Βρήκε επενδυτή από τους Dragon Dens (φωτό-βίντεο)

Άννα Ρόζα Μοσχούτη
artisanunited.gr
artisanunited.gr

Αν ψάχνετε για ένα μοναδικό δαχτυλίδι γάμου/αρραβώνων με μοντέρνα πινελιά, είστε στο σωστό μέρος!

Η Άννα Ρόζα Μοσχούτη σχεδιάζει και δημιουργεί όλα τα δαχτυλίδια στο δικό της ατελιέ στην Αθήνα.

Είναι η ιδρυτής και σχεδιάστρια της ομώνυμης φίρμας AR.M ANNA ROSA MOSCHOUTI, που ιδρύθηκε το 2017.

Ελληνίδα, που αποφάσισε να μετακομίσει στο Βέλγιο, σπούδασε αρχιτέκτονας, αλλά πολύ γρήγορα ενέδωσε στην αγάπη της για το κόσμημα, και έτσι από το 2013 ασχολείται με το σχεδιασμό και την κατασκευή κοσμημάτων.

Δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στο συνειδητό και προσεγμένο design, την υπεύθυνη προμήθεια υλικών και τη διαφάνεια, το brand AR.M Anna Rosa Moschouti δημιουργεί καλοσχεδιασμένα, σύγχρονα κοσμήματα, πιστεύοντας στη συνετή παραγωγή και τη συνειδητή κατανάλωση.

Ιδιαίτερα παθιασμένη με την αειφορία και την προστασία του περιβάλλοντος, η σχεδιάστρια μεταφέρει αυτές τις αξίες σε όλη τη διαδικασία παραγωγής και διάθεσης των κοσμημάτων της. Έτσι, όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί για την κατασκευή των κοσμημάτων της είναι είτε ανακυκλωμένα είτε προερχόμενα από υπεύθυνες, αξιόπιστες πηγές. Συνεργάζεται με μικρές, τοπικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο Βέλγιο και πάντα προμηθεύεται της πρώτες ύλες σε μικρές ποσότητες, ώστε να ελαχιστοποιεί τη σπατάλη υλικών και τα απορρίμματα.

Μπορείτε να δείτε το deal που έκλεισε η Άννα Ρόζα με τους Dragon Dens εδώ στο 00:44:00

“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ελλάδα με μια Ολλανδέζα power-mom. ‘Εμαθα από μικρή να αναζητώ την ομορφιά στο περιβάλλον μου και όταν δεν την έβρισκα να τη δημιουργώ.

Σπούδασα αρχιτεκτονική και ενώ μου άρεσαν οι σπουδές μου, δε συνδέθηκα με το πώς ασκούνταν η αρχιτεκτονική στην πραγματική ζωή.

Αυτό με παρότρυνε να πειραματιστώ και με άλλες πτυχές του design + της δημιουργίας και έτσι προέκυψε η αγάπη μου για το σχεδιασμό κοσμημάτων.

Το AR.M γεννήθηκε από την επιθυμία μου να ζωντανέψω τις ιδέες μου χρησιμοποιώντας τα χέρια μου + να δημιουργήσω τον δικό μου όμορφο κόσμο.

Ποτέ δεν ονειρευόμουν να γίνω επιχειρηματίας, αλλά πάντα ονειρευόμουν να έχω μια ομάδα και να μοιράζομαι την ομορφιά με τον κόσμο. “, έχει δηλώσει η σχεδιάστρια κι επιχειρηματίας, Άννα Ρόζα Μοσχούτη.

Στο AR.M δουλεύουν με χρυσό 14 καρατίων και 18 καρατίων.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κίτρινο, ροζ ή λευκό χρυσό και όλα τα σχέδια είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά φινιρίσματα (ματ, σατέν, σφυρήλατο, γυαλισμένο κ.λπ.).

Όλες οι πέτρες προέρχονται από τοπικούς προμηθευτές και προτιμούν να δουλεύουν με lab grown διαμάντια για ηθικούς και περιβαλλοντικούς λόγους.

Είτε ψάχνετε για ένα διαχρονικό κομμάτι για να φορέσετε κάθε μέρα είτε κάτι ιδιαίτερο για να σηματοδοτήσετε μια σημαντική περίσταση, τα κοσμήματά της Άννας είναι φτιαγμένα για να σας κάνουν να νιώσετε πραγματικά “εσείς”.

Ανακαλύψτε όλη την υπέροχη συλλογή κοσμημάτων εδώ: annarosamoschouti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top