skip to Main Content

Topwoman η Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα – Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της Generation Y – Στόχοι της οι ψηφιακές πρωτοποριακές λύσεις & η καινοτομία

Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα

Η Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα, τέως Chief Commercial Officer (CCO), αναλαμβάνει χρέη διευθύνουσας συμβούλου (CEO) στη ελληνική πολυεθνική εταιρεία στον κλάδο του ψηφιακού μετασχηματισμού Generation Y, International e-Business Hub, μέλος του επιχειρηματικού οικοσυστήματος GPA.

Ποια είναι η νέα διευθύνουσα σύμβουλος

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα έχοντας διανύσει μία λαμπρή πορεία τα τελευταία 10 έτη στην Generation Y, σε νευραλγικές και πολυειδείς θέσεις της επιχείρησης, όπως Head Of Customer Experience, Chief Production Officer, Chief Business Development Officer, Chief Commercial Officer(CCO) και μέλος του ΔΣ δίνει εκ νέου το ηχηρό της παρών στο επιχειρηματικό οικοσύστημα ως CEO της εταιρείας με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Generation Y στην αγορά της ΝΑ Ευρώπης και στην ανάπτυξη πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων που θα προσφέρουν αξία στους πελάτες και στην κοινωνία.

Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ελληνικής πολυεθνικής Generation- Y Εύη Μπουκώρου - Γεωργούδα

Ο Αναστάσιος Σπανίδης, πρόεδρος του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA και συνιδρυτής της GY, σε δηλώσεις του αναφέρει: «Είμαι περήφανος που η διοίκηση της Generation Y, του ισχυρού e-business βραχίονα του Ομίλου Επιχειρήσεων GPA, περνάει πλέον σε γυναικεία χέρια και μάλιστα, στα πλέον ικανά γυναικεία χέρια. Η Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα, έχοντας περάσει απ’ όλες τις κομβικής σημασίας θέσεις της εταιρίας είναι η πλέον κατάλληλη, με γνώσεις, εμπειρία, global mindset, πελατοκεντρικότητα, και τεχνολογική κατάρτιση για να αναλάβει αυτό το 24 ετών “όχημα” και να το οδηγήσει στην επόμενη μέρα. Έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τις ανάγκες του συνόλου των stakeholders, δηλαδή μετόχους, εργαζομένους, πελάτες και προμηθευτές, είμαι σίγουρος πως η Εύη θα αναβαθμίσει περαιτέρω την κοινότητά μας και τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Εύχομαι κάθε επιτυχία και είμαι δίπλα της για να τη στηρίξω από τη θέση του προέδρου της GPA».

«Η Generation Y έχει ήδη αποδείξει τη δυνατότητά της να καινοτομεί και να παρέχει υψηλής ποιότητας ψηφιακές λύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο, δεσμεύομαι να συνεχίσω αυτή την παράδοση και να οδηγήσω την εταιρεία προς νέες επιτυχίες και κορυφές. Ευχαριστώ τον Αναστάσιο Σπανίδη για την εμπιστοσύνη και είναι μεγάλη μου τιμή να συνεχίσω το έργο του. Με τη στήριξη της εξαιρετικής διοικητικής μου ομάδας, που απαρτίζεται από στελέχη με 10ετή και άνω θητεία στην Generation Y καθώς και νέων προσθηκών από κορυφαία στελέχη της αγοράς, θα επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που θα ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών μας και θα συμβάλλουν στην εξέλιξη της ψηφιακής εποχής. Δεσμεύομαι για διαρκή προσπάθεια για καινοτομία και αριστεία», δήλωσε η Εύη Μπουκώρου-Γεωργούδα από την καινούργια της θέση.

Η νέα διευθύνουσα σύμβουλος της ελληνικής πολυεθνικής Generation- Y Εύη Μπουκώρου – Γεωργούδα

Με το βλέμμα στραμμένο στην καινοτομία, την εφευρετικότητα και το πάθος για δημιουργία πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων που διευκολύνουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων η νέα διοίκηση της Generation Y θα συνεχίσει να τηρεί την υπόσχεση, της οποίας τα αποτελέσματα αποδεικνύει σταθερά εδώ και 24 χρόνια: Να δίνει αδιάκοπτα πνοή σε κάθε επιχειρηματικό όνειρο, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top