skip to Main Content

Topwoman η Νικόλ Ελευθεριάδου – Η 25χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης που έστειλε την Εθνική ομάδα πόλο στους Ολυμπιακούς – Η πορεία της (φωτό – βίντεο)

Νικόλ Ελευθεριάδου

Η Νικόλ Ελευθεριάδου πέτυχε το νικητήριο γκολ στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Πόλο στέλνοντας την Εθνική Γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η διεθνής παίκτρια του Ολυμπιακού έβαλε το «χρυσό» γκολ στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την Ιταλία και χάρισε στην γαλανόλευκη το χάλκινο μετάλλιο χάρη στο οποίο η Εθνική εξασφάλισε την πρόκριση στο Παρίσι.

Σε κλίμα συγκίνησης έκανε δηλώσεις στην κάμερα μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

«Προσπαθώ να βρω τις λέξεις να εκφράσω το πώς νιώθουμε και δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτό για μας. Δεν θα μιλήσω για τους κόπους μας, αλλά αυτή η ομάδα έπαιξε με τέτοια ψυχή σήμερα που θα ήταν άδικο να μην περάσει. Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε απλά. Είναι ένα όνειρο απλά κι είμαι ευγνώμων που θα το ζήσω με αυτά τα κορίτσια. Είναι δουλειά χρόνων και πραγματικά δεν έχω λόγια» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η 25χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού έχει κατακτήσει μέχρι στιγμής οκτώ Πρωταθλήματα Ελλάδας, 3 Πρωταθλήματα Ευρώπης (2015, 2021, 2022) και ένα Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης LEN Trophy (2015).Ήταν μέλος της ελληνικής εθνικής ομάδας που κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2018 στη Βαρκελώνη και το χάλκινο μετάλλιο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του 2015 στο Μπακού.


instagram @nicole_ef

Έχει κερδίσει επίσης χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια σε παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς αγώνες με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης εφήβων της Ελλάδας.

Διατηρεί σχέση με τον πρώην καλαθοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν των Σακραμέντο Κινγκς στο NBA, Σάσα Βεζένκοβ.

Ο 28χρονος μπορεί να μην ήταν δίπλα της αλλά μέσα από τα social media θέλησε να της στείλει το δικό του μήνυμα για να της εκφράσει πόσο περήφανος είναι για αυτή.

Φυσικά εκείνη αναδημοσίευσε το συγκεκριμένο story στο Instagram, γράφοντας: «Ο άνθρωπους που με στηρίζει από την άλλη άκρη του κόσμου».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top