skip to Main Content

Βάλια Τσουκοπούλου: η εγγονή του Ηλία Λαλαούνη με κολιέ τον αγαπημένο κόμπο του Ηρακλή – σύμβολο δύναμης & σχέδιο του αείμνηστου παππού της

Βάλια Τσουκοπούλου

Η πανέμορφη γαλανομάτα εγγονή του Ηλία Λαλαούνη, Βάλια Τσουκοπουλου, ποζάρει για την καμπάνια της σειράς κοσμημάτων του οίκου της οικογένειάς της με δημιουργίες με τον κόμπο του Ηρακλή και κεφαλή λιονταριού, σύμβολα δύναμης, αιώνιας φιλίας και αγάπης.

Εντυπωσιακό κολιέ, σκουλαρίκια και δαχτυλίδι της σειράς, πάνω στη Βάλια δείχνουν πολύ επιβλητικά και αναδεικνύεται η ομορφιά των κοσμημάτων του οίκου πάνω της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια από τις εγγονές του Ηλία Λαλαούνη φορούν τα κοσμήματά του σε επίσημη διαφήμιση του οίκου. Η ΑΘηνά, η Λίλα και η Αλεξία είναι τα βασικά πρόσωπα στις φωτογραφίσεις για τα κοσμήματα του οικου του Ηλία Λαλούνη στο Instagram και φαίνονται υπέροχες με τις υπέροχες χρυσές δημιουργίες που επιλέγουν. Τα κορίτσια φωτογραφίζονται με καμάρι φορώντας εντυπωσιακά και σικάτα κοσμήματα, όπως σε αυτές τις φωτογραφίες που φορούν κομμάτια από την Μινωικής και Νεολιθικής έμπνευσης σειρά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top