skip to Main Content

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου: Από τις πιο sexy & στιλάτες Ελληνίδες fashion bloggers – 82.600 Instagram followers

Βλέποντας τον λογαριασμό της στο Instagram αμέσως θα σκεφτείς ότι αυτό το κορίτσι ξέρει να ποζάρει και το κυριότερο; Ότι αυτό το κορίτσι ξέρει τι σημαίνει μόδα. Έχει ένα μοναδικό τρόπο να συνδυάζει υφάσματα και χρώματα, ρούχα και αξεσουάρ κι αυτό δεν είναι απλό, σημαίνει ταλέντο και η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου έχει και ταλέντο και στυλ!

Αναμφίβολα μία από τις πιο sexy Ελληνίδες fashion bloggers με τέλειες αναλογίες που θα τις χάριζαν άνετα μία καριέρα μοντέλου, αλλά και μία στιλάτη γυναίκα που συνδύασε ιδανικά την αγάπη της για τη μόδα με τις σπουδές της στο Business Economics.

Σπούδασε Οικονομικά στο Καποδιστριακό Πανεπιτήμιο Αθηνών, έχει μεταπτυχιακό MSc International Business Economics στο City University London, ενώ κατέχει και δίπλωμα στο πιάνο. Ωστόσο παρά αυτή τη διαδρομή της, τελικά την κέρδισε ο χώρος των περιοδικών (InStyle & VOGUE) και του PR.

Στο blog της shopranoblog παρουσιάζει αγαπημένα fashionbrands, το προσωπικό μου fashionstyle, αλλά και αγαπημένες συνήθειες της καθημερινότητας μου (θέατρο, cinema, εστιατόρια, bar, εκθέσεις, events, ταξίδια, κλπ)!

Ο χώρος της μόδας την μάγευε από μικρή, από τότε που έκανε εξορμήσεις στην ντουλάπα της μαμάς και δοκίμαζε τακούνια, τσάντες, ρούχα… Σήμερα έχει φτιάξει το δικό της μικρό «μαγικό βασίλειο» και χάνεται μέσα σε αυτό, γράφοντας για για όλα όσα της αρέσουν πραγματικά.

Το blogging το ξεκίνησε από την μεγαλή της αγάπη για τον κόσμο της μόδας, που καταφέρνει να την μεταφέρει σε ένα ονειρικό κόσμο με πολύ χρυσόσκονη και μπορεί σαν μαγικό ραβδάκι να κάνει υπέροχη την καθημερινότητα της…

Το Instagram αποτελεί προέκταση της δουλειάς της και απαραίτητο εργαλείο που η ίδια λατρεύει να χρησιμοποιεί. Με 82.600 followers έχει έναν από τους δυνατούς λογαριασμούς.

Απολαύστε κάποιες από τις στιλάτες φωτογραφίες της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrissianna (@shopranoblog) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Mix ‘n matching prints & denim💙 @desigual total outfit @shopandtrade.gr 💥 #shopranoblog #ootd #new #ss18 #stylish #streetstyle #shopandtradegr #desigual#style #fashiondiaries #fashionista #fashionlover #blogger #mixnmatch #liujogreece #shopandtrade #styles #denim #prints #desigualgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chrissianna (@shopranoblog) στις


   

shopranoblog / Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top