skip to Main Content

Αλέξανδρος Ωνάσης, ο άτυχος γόης! – Σαρκώδη χείλη ,οδοντοστοιχία για διαφήμιση, χαμόγελο που έλιωνες – Σταράτο δέρμα & πυκνό μαλλί – Πάντα φορούσε φοβερά γυαλιά ηλίου (φωτό)

Αλέξανδρος Ωνάσης
tiktok/vanillaGemini
tiktok/vanillaGemini

Ο Αλέξανδρος Ωνάσης γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 20 Απριλίου 1948 και ήταν ο μοναχογιός του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση και της πρώτης του συζύγου Τίνας Λιβανού. Ήταν εμφανώς η αδυναμία του πατέρα του και περνούσε την αδερφή του την Χριστίνα δύο χρόνια.

Ο νεαρός Αλέξανδρος είχε πάθος για τα αυτοκίνητα, τις γυναίκες και τα ακριβά αθλήματα. Στις αρχές της δεκαετίας του ’70, ανέλαβε τη διεύθυνση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, της αεροπορικής εταιρείας του πατέρα του, που αποτελούσε το κορυφαίο στοίχημα στο χώρο της αεροπλοΐας.

Ως έμπειρος πιλότος, είχε παρακολουθήσει και ειδικό σεμινάριο πτήσης στο Λονδίνο, κατόπιν αιτήματος του πατέρα του.

Η σχέση του με την Ολυμπιακή Αεροπορία όμως ήταν καταδικασμένη.

Στις 22 Ιανουαρίου 1973, το αεροσκάφος που πιλόταρε, ένα αμφίβιο “Πιάτζιο 136”, συνετρίβη στο αεροδρόμιο του Ελληνικού λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωσή του. Οι συνεργάτες του, Μακ Κάσκερ και Μακ Γκρέγκορ, επέζησαν από το δυστύχημα με μερικά τραύματα, ωστόσο ο Αλέξανδρος Ωνάσης άφησε την τελευταία του πνοή στο ΚΑΤ, στις 23 Ιανουαρίου 1973.

Δείτε φωτογραφίες:

images by tik tok

Διαβάστε ακόμα: Vintage Pic: Η Χριστίνα Ωνάση με τον αγαπημένο της ξάδελφο Φίλιππο Νιάρχο σε βραδινή έξοδο – Τα λένε οι golden Greeks (φωτό)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top