skip to Main Content

Η εκδήλωση του ICC Women Hellas με στήριξη του έργου του σωματείου «Ελίζα» – «Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε γυναίκες και παιδιά που έχουν πληγεί από την κακοποίηση»

 

Το ICC Women Hellas, διοργάνωσε στο εστιατόριο Dionysos Zonars με θέα την μαγική Ακρόπολη, την κοπή της βασιλόπιτας του, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του ICC Hellas & ICC Women Hellas, αλλά και υψηλών προσκεκλημένων από τον κοινωνικό, πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο.

Σκοπός της ημέρας αυτής ήταν η στήριξη του έργου του Σωματείου «Ελίζα».

Πέτρος Δούκας Ειρήνη Βενιάμη – Μάγκου Άννα Καμαρίδη Ελίζα Βόζεμπεργκ Έλενα Βρεττού Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου

Ειρήνη Βενιάμη – Μάγκου Ρόδη Κράτσα Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου ¨Άννα Καμαρίδη

 

Σχετικά με το Σωματείο «Ελίζα»

Στο Σωματείο «Ελίζα» τολμάμε να ονειρευόμαστε μία κοινωνία που θα ενώνει τη φωνή της στο πρόσταγμα για Μηδενική Ανοχή στην Κακοποίηση του Παιδιού και για μία οικογένεια δυνατή και ενημερωμένη, προκειμένου να προλαμβάνει το θλιβερό φαινόμενο της στέρησης της παιδικής ηλικίας.


Ελένη Πλέσσα Ελένη Γιαννοπούλου Κατερίνα Τσούρτσουλα Αγνή Μαρμαρίδη

Αγνή Μαρμαρίδη, Άτζυ Μαργαρίτη, Andrews

Καλωσορίζοντας τα μέλη, αλλά και πολλές  νέες φίλες του ICCWH, η Πρόεδρος κα. Άννα Καμαρίδη στην σύντομη ομιλία της, ανέφερε:

«Είναι για μένα μεγάλη τιμή που βρίσκομαι εδώ ως πρόεδρος του ICCWH, σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή όπου συναντιόμαστε για να τιμήσουμε την ετήσια πίτα μας.

Είναι μια ευκαιρία να εκφράσουμε τον σεβασμό και την εκτίμησή μας για την αφοσίωση και τη συνεισφορά όλων των μελών μας στην επίτευξη των στόχων μας. Θα ήθελα να αναφερθώ ειδικότερα στον ρόλο του επιμελητηρίου και στην σημασία του ως θεσμικό οργανισμό που υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και την επαγγελματική ανάπτυξη.

Μέσα από την συνεργασία μας με το επιμελητήριο, διαμορφώνουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τις γυναίκες να αναλάβουν ηγετικό ρόλο στον κόσμο της επιχειρηματικότητας…

Μεγάλη η χαρά μας να έχουμε μαζί μας τις κυρίες Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Ελίζα Βόζεμπεργκ, που αποτελούν πρότυπα για εμάς και υποστηρίζουν πάντα τις δράσεις μας.

Η συνάθροιση αυτή όμως είναι αφιερωμένη στο σωματείο «Ελίζα» με το οποίο μας έφερε κοντά η κα. Τζένη Μπαλατσινού. Είναι σημαντικό να τονίσουμε τη δέσμευσή μας ως οργανισμός προς την υποστήριξη του σωματείου «Ελίζα» για την καταπολέμηση της κακοποίησης.

Η προσφορά μας σε αυτό το σημαντικό έργο αντιπροσωπεύει την ευαισθησία και τον αλληλέγγυο χαρακτήρα του ICC Women Hellas.

Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις γυναίκες και παιδιά που έχουν πληγεί από την κακοποίηση και να διασφαλίσουμε ότι ο κόσμος μας γίνεται πιο ασφαλής και δίκαιος για όλους.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη συμβολή σας και τη συνεχή υποστήριξή σας.

Ας συνεχίσουμε να ενώνουμε τις δυνάμεις μας για την προώθηση της ισότητας και της δικαιοσύνης στον κόσμο της επιχειρηματικότητας», κατέληξε η Πρόεδρος Κα Αννα Καμαρίδη, επισημαίνοντας παράλληλα ότι έχουν διαμορφωθεί  ειδικές ομάδες εργασίας και παρουσιάζοντας  τις συντονίστριες των ομάδων εργασίας και υποσυντονίστριες τους.

Μαρία Χαλά Άννα Καμαρίδη Έλενα Βρεττού Ζήνα Μαυροειδή


Ηλέκτρα Καλούδη Έλενα Βρεττού Άρτεμις Λιόντα

Άννα Καμαρίδη Βαλεντίνα Κόρδη

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η Αντιπρόεδρος του ICC Women Hellas κα. Ειρήνη Βενιάμη-Μάγκου, η οποία τόνισε την σημαντικότητα της ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, της ενσωμάτωσης περισσότερων γυναικών στο κοινωνικό-πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, αλλά και της αναγκαιότητας της γυναικείας συσπείρωσης.

Η Πρόεδρος του ICC Women Hellas Άννα Καμαρίδη και η Αντιπρόεδρος Ειρήνη Βενιάμη – Μάγκου

Ντίνα Νικολάου Εύα Σημαιάκη Ελένη Γιαννοπούλου Ολυμπία Αναστασοπούλου Κατερίνα Τσούρτσουλα Σοφία Παπαδημητρίου

Σοφία Παπαδημητρίου Ελίζα Βόζεμπεργκ Τζίνα Τσαντρίζου


Μαρία Χαλά Ειρήνη Νικολοπούλου Άννα – Μισέλ Ασημακοπούλου Έλενα Βρεττού Ολυμπία Αναστασοπούλου


Βασιλική Καμαρίδη Μαρία Τόκτωρ

Ράνια Αγγελάκη Έλενα Βρεττού Εύα Σημαιάκη
Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε η κυρία Καμαρίδη στον Πρόεδρο του ICC Hellas κ. Πέτρο Δούκα, στον Διευθυντή του ICC Hellas κ. Φίλιππο Ιωάννου, στην Υπεύθυνη Επικοινωνίας του ICC Women Hellas κα. Χριστίνα Τριποδιανάκη και την εταιρεία της CT Commnunications, στα μέλη μας και συντονίστριες των clusters Αθλητισμού και Αγροτικής Εξέλιξης, κα. Έλενα Βρεττού και Κατερίνα Τσούρτσουλα, αντίστοιχα. Τέλος, στον φωτογράφο μας κ. Παπαδάκη από το photo agency – Papadakispress.gr που συνέβαλαν ουσιαστικά στην διοργάνωση και πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top