skip to Main Content

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η παρουσίαση του βιβλίου: Απόψε μιλάει το σπίτι σου – Στρατής Λημνιός

Στρατής Λημνιός

Σε κλίμα συγκίνησης και έντονης συναισθηματικής φόρτισης έλαβε χώρα η παρουσίαση του βιβλίου του Στρατή Λημνιού Απόψε σου μιλάει το σπίτι σου, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, στον εμβληματικό χώρο της Κεντρικής Δημοτικής Βιβλιοθήκης στη Θεσσαλονίκη. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κάκτος.

Οι συγγενείς των θυμάτων-πρωταγωνιστών του βιβλίου του Στρατή έδωσαν το «παρών» τους στη συγκλονιστική αυτή εκδήλωση τιμής για τους δικούς τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος τις οικογένειές τους. Ο Άλκης, η Έμμα, η Ζωή, η Δέσποινα, η Γωγώ, ο Γιώργης, η Βασιλική ήταν οι πρωταγωνιστές & οι πρωταγωνίστριες της γεμάτης συναισθήματα βραδιάς.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο 15χρονος ανιψιός του γνωστού δημοσιογράφου-παρουσιαστή και συγγραφέα, ο νεαρός Νίκος Σιώπης. Τον συντονισμό της συζήτησης ανέλαβε η εξαιρετική δημοσιογράφος Χρυσα Σάμου, πλαισιωμένη από τους Κυριακή Φράγκου, Ζωή Κουτελοπούλου, Απόστολο Ανθόπουλο, ενώ παρέμβαση έκανε ο γνωστός ποινικολόγος Όθωνας Παπαδόπουλος.

Η κατάμεστη αίθουσα γέμισε με ήχους και χρώματα από το τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για το βιβλίο και έχει τον τίτλο Απόψε σου μιλάει το σπίτι σου, με την υπογραφή του Απόστολου Ανθόπουλου. Συγγενείς των θυμάτων, φίλοι, εκπρόσωποι από την πολιτική ηγεσία, τον δημοσιογραφικό κόσμο και τον πολιτισμό παραβρέθηκαν στον χώρο της εκδήλωσης.

Η πορεία του βιβλίου είναι συγκλονιστικά ανοδική, με το βιβλίο να έχει λάβει ήδη διθυραμβικές κριτικές και τεράστια αναγνωσιμότητα σε μόλις δύο εβδομάδες κυκλοφορίας του. Δείτε υπέροχα στιγμιότυπα από τη συγκινητική βραδιά της παρουσίασης του βιβλίου από τις Εκδόσεις Κάκτος.

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα Ιούλιο μήνα στη Θεσσαλονίκη. Μικρός ήθελα να γίνω αθλητής, αλλά στην εφηβεία έπρεπε να επιλέξω ανάμεσα στο θέατρο και τη δημοσιογραφία. Νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σπούδασα «Δημοσιογραφία & Επικοινωνία» και εργάζομαι ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με εφημερίδες και τηλεοπτικούς σταθμούς. Η συγγραφή βιβλίων είναι φυσική συνέχεια αυτού που αγαπώ – να γράφω.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top