skip to Main Content

Σπάνια vintage φωτό: Αλέξανδρος Ωνάσης & Φιόνα Φον Τίσεν – Ο θυελλώδης έρωτας…

Αλέξανδρος Ωνάσης & Φιόνα Φον Τίσεν
instagram @elenasdiary_blog
instagram @elenasdiary_blog

Ένα από τα πιο αγαπημένα μας vintage κλικς …

Η Έλενα Μακρή μέσα από τον ενημερωμένο λογαριασμό της στο instagram, @elenasdiary_blog μοιράστηκε ένα vintage ασπρόμαυρο ενσταντανέ που μας πάει πίσω στη δεκαετία του ’70.

Πρωταγωνιστές ο αδικοχαμένος Αλέξανδρος Ωνάσης με την αγαπημένη του, Φιόνα Φον Τίσεν …

“Μοιραία διαδρομή: Αλέξανδρος Ωνάσης και Φιόνα Φον Τίσεν σε μια σπάνια vintage φωτογραφία από τις αρχές της δεκαετίας του 70:

Η Φιόνα φον Τίσεν, κόρη Άγγλου αξιωματούχου, μοντέλο της Vogue και ήδη διαζευγμένη από το σύζυγό της, βαρόνο, Χάινι Τίσεν, ήταν 32 ετών και μητέρα δύο παιδιών όταν γνώρισε τον Αλέξανδρο Ωνάση σε ένα πάρτι που έδωσε η μητέρα του, Τίνα Λιβανού.

Διαβάστε ακόμη: Αλέξανδρος Ωνάσης, ο άτυχος γόης! – Σαρκώδη χείλη ,οδοντοστοιχία για διαφήμιση, χαμόγελο που έλιωνες – Σταράτο δέρμα & πυκνό μαλλί – Πάντα φορούσε φοβερά γυαλιά ηλίου (φωτό)

Εκείνος δεν είχε κλείσει ακόμη τα 20. Η Φιόνα ήταν στενή φίλη της Ευγενίας Νιάρχου, έχοντας συνομήλικες κόρες, και γνώριμη φιγούρα στο Σεν Μόριτζ, όπου ζούσε επί μια δεκαετία με το σύζυγό της και παρέμεινε και μετά το διαζύγιό τους.

Η γνωριμία της με τον Αλέξανδρο εξελίχθηκε σε θυελλώδη έρωτα που γνώρισε πολλή δημοσιότητα και ακόμη περισσότερες αντιδράσεις. «Ο θάνατός του είναι ένα τραύμα που έχει μείνει μέσα μου για πάντα» έχει δηλώσει η μεγάλη αγαπημένη του αδικοχαμένου γιου του Αριστοτέλη Ωνάση.

«Δε θα ξεχάσω την τελευταία μας τηλεφωνική συνομιλία. Ήμουν στο προσκεφάλι της μητέρας μου, που ήταν άρρωστη στο Λονδίνο, και εκείνος ήταν στην Αθήνα. Συζητούσαμε για το αν πρέπει να ανακοινώνονται τα αίτια των αεροπορικών δυστυχημάτων. Ειρωνεία της τύχης…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top