skip to Main Content

Θεσσαλονίκη με τα γιορτινά της: φωτισμένα καραβάκια, στολισμένες πλατείες, υπαίθρια γλέντια – Σε 10 χώρες το υπέροχο βίντεο για το χριστουγεννιάτικο city break

Θεσσαλονίκη με τα γιορτινά της

Η νέα εορταστική καμπάνια του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης  για την πόλη με τις στολισμένες πλατείες της, τα φωτισμένα καραβάκια του Θερμαϊκού και τα υπαίθρια γλέντια.

Το κάλεσμα στους χρήστες του διαδικτύου, να γνωρίσουν τον απόλυτο χριστουγεννιάτικο προορισμό και να περάσουν τις μέρες των γιορτών στη Θεσσαλονίκη, σε μια πόλη που χορεύει από το πρωί ως το βράδυ απευθύνει με τη νέα του (εορταστική) καμπάνια ο ΟΤΘ.

Οι στολισμένες πλατείες της, τα φωτισμένα καραβάκια του Θερμαϊκού, οι χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, τα υπαίθρια γλέντια, οι παρέες που ενώνονται και το εγκάρδιο χαμόγελο των ντόπιων δημιουργούν ένα ελκυστικό μείγμα μιας πόλης, που σφύζει από ζωή κέφι και χαρούμενα πρόσωπα. Αυτό που επιζητούν όλοι στην περίοδο των γιορτών.

Σύμφωνα με τον ΟΤΘ, το κεντρικό βίντεο της καμπάνιας που προβάλλεται σε 10 χώρες, έχει ήδη μεγάλη απήχηση.Μεταξύ αυτών, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ολλανδία, Πολωνία.

Οι εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που το έχουν παρακολουθήσει έχουν λάβει το μήνυμα πως η Θεσσαλονίκη είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους επιθυμούν να επισκεφτούν έναν χριστουγεννιάτικο city break προορισμό.

Στο βίντεο αναφέρεται: Τι θα γινόταν αν τα #Χριστούγεννα σας δεν ήταν απλά χαρούμενα, αλλά αξέχαστα; ✨🎄 Μην γιορτάζετε απλά, επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη, τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας στην πόλη!

Η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη που χτίζεις αναμνήσεις σημειώνει στην πρόσκλησή του ο Οργανισμός. Γεμίζεις συναισθήματα που θα τα θυμάσαι σ’ όλη σου τη ζωή. Είναι η «Χριστουγεννιάτικη ιστορία» που θα διηγείσαι για χρόνια…».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top