skip to Main Content

Vintage Pic: Mάνος Xατζιδάκις, Μάριος Πλωρίτης, Γιάννης Φέρτης, Kάρολος Κουν, Ζιλ Ντασέν & στο κέντρο η Μελίνα Μερκούρη! – Τα «ιερά τέρατα» του πολιτισμού

Vintage
instagram/elenasdiary_blog
instagram/elenasdiary_blog

Ένα υπέροχο vintage στιγμιότυπο, έφερε στο φως της δημοσιότητας ο ενημερωμένος λογαριασμός @elenasdiary_blog στο instagram.

Πόσο ταλέντο να χωρέσει μία φωτογραφία;

Ο Mάνος Xατζιδάκις, ο Μάριος Πλωρίτης, ο Γιάννης Φέρτης, η Μελίνα Μερκούρη, ο Kάρολος Κουν και ο Ζιλ Ντασέν στις πρόβες του κλασικού θεατρικού έργου του Τενεσί Γουίλιαμς «Γλυκό πουλί της νιότης» που είχε ανεβεί από το θέατρο Τέχνης το 1960 γράφοντας θεατρική ιστορία.

Η αγαπημένη των Ελλήνων, Μελίνα είχε συναντήσει λίγο αργότερα τον συγγραφέα του έργου, όταν όμως του είπε ότι είχε πρωταγωνιστήσει σε αυτό, ο Τενεσί Γουίλιαμς της είπε «δείξε μου τα χέρια σου, είσαι πολύ νέα ακόμη για να παίξεις την Αλεξάνδρα Ντε Λάγκο».

Η Μελίνα θα υποδυόταν ξανά την ηρωίδα του έργου είκοσι χρόνια αργότερα, όταν η παράσταση επαναλήφθηκε από το θέατρο Τέχνης το 1980, με συμπρωταγωνιστή της ξανά τον Γιάννη Φερτη.

Ήταν η τελευταία εμφάνιση της στην Αθηναϊκή σκηνή.

Διαβάστε ακόμα: Vintage pic: Χριστίνα Ωνάση – Τίνα Λιβανού: Η μαμά αριστοκρατική & γοητευτική, η κόρη σαν χαμένη – Ποιον αγαπούσαν οι γονείς;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top