skip to Main Content

Made in Greece η Εύη Μυγιάκη: Το φως του ήλιου & το μπλε της θάλασσας, η έμπνευση για τις δημιουργίες της – Μaxi φορέματα, τουνίκ & αξεσουάρ

Με φόντο τα πανέμορφα Χανιά, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και δραστηριοποιείται, παρουσιάζει τις υπέροχες δημιουργίες της η Εύη Μυγιάκη.

Το brand Evi Migiaki είναι ένα luxury resort brand που έχει ως στόχο να ντύσει τις γυναίκες που αγαπούν την ευεξία, τα ταξίδια και την θάλασσα.

 

 

 

 

 

H νέα της συλλογή για το καλοκαίρι 2021 είναι εμπνευσμένη από τον ήλιο που “λούζει” τη χώρα μας, περιλαμβάνει all day άνετα, αέρινα φορέµατα, από μετάξι και σατέν, καθώς και κιμονό και φορέματα με λεπτομέρειες από κέντημα embroidery.

Σκόπος του brand είναι να κάνει τις γυναίκες να νοιώσουν ελεύθερες, να συνδεθούν με το “εσωτερικό τους φως”, να λάμψουν και να αναδείξουν την έντονη προσωπικότητά τους, με τα φορέματα της helios collection.

 

 

 

 

 

 

 

 

Όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ του brand είναι «100% made in Greece και 100% made with love», όπως αναφέρει η σελίδα της εταιρείας

Υπέροχα καφτάνια, τουνίκ, μακριά φορέματα, αλλά και αξεσουάρ που “κλέβουν τις εντυπώσεις”, με “αέρα” καλοκαιρινό, για άνεση και γοητεία σε κάθε στιγμή.

Η Έυη Μυγιάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά της Κρήτης. Το Καλοκαίρι του 2016 παρουσίασε στα Χανιά την πρώτη προσωπική της συλλογή με το όνομα ‘Sirenes Collection’ σε μια πρωτοποριακή έκθεση Φωτογραφίας της Αθηνάς Γαλανάκη, σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Μανώλη Παπαδάκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top