skip to Main Content

Made In Greece Tα Folli Follie με πρόσωπο την 21 χρονη Θεσσαλονικιά Κλέλια Ανδριολάτου και την Ελληνίδα φωτογράφο Μαρίνα Βερνίκου στην παγκόσμια καμπάνια

Ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα που θα δεις στην τηλεόραση, η Κλέλια Ανδριολάτου συμμετείχε στην παγκόσμια καμπάνια των Folli Follie, της γνωστής σε όλους αλυσίδα κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ.

Μια εξαιρετική καμπάνια, η οποία έλαβε χώρα σε όμορφα ελληνικά νησιά του Αργοσαρωνικού, μετατρέποντας την καλοκαιρινή συλλογή του brand σε σύμβολο του πιο κομψού ελληνικού καλοκαιριού!

Η απήχηση της καμπάνιας, όπως ήταν αναμενόμενη , προσέλκυσε πάνω από 13.000.000 χρήστες στα social media, ενώ αγαπήθηκε με περισσότερα από 1.300.000 likes μόνο στο Instagram! Καθοριστικό ρόλο αυτής της απήχησης ήταν και η επιλογή των μοντέλων , η Alyssa Lynch, η Claura Kiehl, η Leonie Hanne (Ohh Couture), η Weylie, η Belen Hostalet, η Xenia Van Der Woodsen (Xenia Overdose) και μεταξύ αυτών και  η Ελληνίδα Κλέλια Ανδριολάτου.

Την μεγαλύτερη πινελιά σε αυτήν την καμπάνια έδωσε η Ελληνίδα φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου, δίνοντας με τις φωτογραφίες της μια διαφορετική λάμψη στις συλλογές Fashionably Silver, Miss Heart4Heart, Cyclos, Style Fairy, Style Pops και Carma Beads αλλά και με ρολόγια από τις συλλογές Folli Follie. Μια διαφορετική αύρα στα αγαπημένα αυτά κοσμήματα, κόσμισε  η γνωστή φωτογράφος μέσα από τον φακό της.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για την καμπάνια εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top