skip to Main Content

La Vaca Loca: Made in Greece τα καλοραμμένα ρούχα των Ελληνίδων designers Παρασκευή Σπυροπούλου & Ρόζα Τσέλιου – Μίνιμαλ αισθητική της Άπω Ανατολής & μεσογειακό ταπεραμνέντο (φωτό)

La Vaca Loca ρούχα

Το La vaca loca, είναι ένα ελληνικό brand, που ιδρύθηκε το 2007 από τις Ελληνίδες σχεδιάστριες Παρασκευή Σπυροπούλου και Ρόζα Τσέλιου και γεννήθηκε από την επιθυμία τους να δημιουργήσουν ρούχα για γυναίκες και άνδρες που είναι εγγενώς διαφορετικά, πυροδοτώντας συνεχώς έναν εσωτερικό διάλογο μεταξύ της ανάγκης και της δημιουργικότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η La Vaca Loca συνδέει τη μινιμαλιστική αισθητική της Άπω Ανατολής με τη γήινη εκφραστικότητα της Μεσογείου.

Από την ίδρυσή της, η La Vaca Loca έχει δεσμευτεί να χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον φυσικές πρώτες ύλες και υφάσματα, όπως βαμβάκι, μαλλί, μετάξι, βισκόζη, μοντάλ, λινό και μερικά από τα καλύτερα συνθετικά υφάσματα.

 

 

 

 

 

 

Ο συνδυασμός της υψηλής ποιότητας ραφής και του ευέλικτου σχεδιασμού προσφέρει ένα διαχρονικό προϊόν υψηλής ποιότητας.

 

 

Ακολουθώντας ένα γνήσιο πάθος για το κίνημα της “αργής μόδας” που περιλαμβάνει διαφανείς εργασιακές σχέσεις, ασφαλές περιβάλλον εργασίας και χρήση πρώτων υλών δίκαιου εμπορίου, η μάρκα La Vaca Loca είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν στυλ που δεν βλάπτει τον πλανήτη, τους ανθρώπους ή τα ζώα.

 

 

 

 

Η La Vaca Loca προσεγγίζει τη μόδα με έναν ολιστικό τρόπο, προτείνοντας ένα μοτίβο ζωής συγχωνευμένο με τη Φύση και την Τέχνη.

Δείτε όλες τις συλλογές και τα σχέδια του brand στο lavacaloca.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top