skip to Main Content

Μade in Greece τα Delina Crete: Tσάντες και κοσμήματα, πραγματικά έργα τέχνης – Από την Κρήτη με αγάπη! (φωτό)

Delina Crete Tσάντες

Η Ντελίνα είναι το πορτρέτο της γνήσιας αριστοκράτισσας γυναίκας, η οποία προοδεύει σημαντικά και ενθαρρύνει την καινοτομία στη νέα εποχή, οραματιζόμενη ένα μέλλον γεμάτο ευτυχία βασισμένο στην ισότητα και τις ηθικές αρχές.

Διατηρεί, λατρεύει και φιλοδοξεί να προωθήσει την ουράνια κληρονομιά της στον σύγχρονο πολιτισμό.

Το γραφικό νησί της Κρήτης, στην Ελλάδα, είναι ο τόπος όπου τα έργα τέχνης της Delina είναι πραγματικά χειροποίητα.

 

 

 

 

Το Ρέθυμνο είναι η γενέτειρα της και σε αυτή την ευλογημένη ατμόσφαιρα, όλα τα υλικά , από τα πιο μικρά έως τα πιο μεγάλα, συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν εντελώς ελληνικά αριστουργήματα.

Η επιτυχία της είναι εμφανής σε κάθε πτυχή της ζωής της και δίνει σταθερά προτεραιότητα στην εξέλιξή της.  Αυτό το στερεό πρότυπο δημιουργήθηκε από τις αξίες και τις παραδόσεις που είχε διδαχθεί σε όλη τη νεότητά της.

 

 

 

 

To brand αντικατοπτρίζει, μια γυναίκα της σημερινής γενιάς, ευλογημένη με όλες τις ιδιότητες της γενναιότητας, της σοφίας, της αγάπης, της εφευρετικότητας, της φινέτσας και της ευφυΐας.

Αυτή η έννοια αντιπροσωπεύει τη χαρακτηριστική γυναικεία ενέργεια που προωθεί την ανάπτυξη της αιώνιας αγάπης και της αυθεντικής διάνοιας, που χρειάζεται ο σύγχρονος κόσμος για να ανθίσει.

Στο site τους θα βρείτε πανέμορφες δημιουργίες, όπως τσάντες, κοσμήματα αλλά και mini bags.

 

 

 

 

 

 

Η εταιρεία Delina Crete , δίνει έμφαση στη χειροτεχνία, δίνει προτεραιότητα στην ατομικότητα έναντι της μαζικής παραγωγής και υποστηρίζει την ηθική πάνω από το κέρδος.

Eίναι μια επένδυση που ενισχύει τον κύκλο ζωής του προϊόντος με φυσικό τρόπο και κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο.

Θέλει να δημιουργήσει μια ζωντανή παρουσία στον κόσμο της μόδας αναδεικνύοντας τη συμβολή του πολιτισμού και της τέχνης.

Δεδομένου ότι απαιτούν τόσο πολύ ταλέντο και τεχνική για να δημιουργηθούν,  οι τσάντες τους είναι μικροσκοπικά έργα τέχνης.

 Delina Crete Tσάντες

Το μυστικό τους είναι να συναντούν, να συζητάνε και να συνεργάζονται με όσο το δυνατόν περισσότερους τοπικούς καλλιτέχνες, χρησιμοποιώντας ποικίλες γνώσεις και νοοτροπίες.

Δείτε όλες τις συλλογές στο delinacrete.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top