skip to Main Content

Made in Greece η Fungi Hellas & ο Νεκτάριος Φιλιππόπουλος: Ο «γκουρού» των άγριων μανιταριών & της τρούφας στην Ελλάδα

Φρέσκα, σπάνια και δυσεύρετα, αγρία, κορυφαία μανιτάρια… Αν θέλετε να μυηθείτε στον κόσμο αυτόν τότε δεν έχετε παρά να αφεθείτε στα μαγικά χέρια του Νεκτάριου Φιλιππόπουλου, του ανθρώπου που βρίσκεται πίσω από την Fungi Hellas, του ανθρώπου γνωρίζει όσο κανείς το φυσικό και γευστικό μεγαλείο του ελληνικού αυτοφυούς μανιταριού και της ελληνικής άγριας τρούφας. 

Με 35ετή εμπειρία, γνώση και αγάπη για τη φύση και τα μανιτάρια και απίστευτες ώρες προσωπικής ενασχόλησης με τη συλλογή μανιταριών, θα έλεγε εύκολα κανείς ότι οι γνώσεις του Νεκτάριου Φιλιππόπουλου είναι ασύλληπτες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Δεν είναι μόνο η γνώση που μπορεί να μας μεταφέρει, αλλά και μία σειρά εξαιρετικών προϊόντων, μοναδικών προδιαγραφών με βάση το άγριο μανιτάρι.

Η ιστορία

Η Fungi Hellas ιδρύθηκε το 2010 με σκοπό να αποτελέσει μια οργανωμένη και επαγγελματική γέφυρα εξοικείωσης και προσέγγισης όλων όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν και να βιώσουν τις υπέροχες γευστικές εξάρσεις και αποχρώσεις του μανιταριού και των προϊόντων του.

Το μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα με υπογραφή Made in Greece

Mε οδηγό το πάθος, τη γνώση, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της, η Fungi Hellas κατάφερε αυτό που μέχρι πρόσφατα φάνταζε ακατόρθωτο, να μπορεί να συλλέγει και να διαθέτει στην ελληνική και διεθνή αγορά αγρία φρέσκα ελληνικά μανιτάρια και τρούφες σχεδόν 12 μήνες τον χρόνο!

Ανάλογα με την ζήτηση, η συλλογή των μανιταριών γίνεται κάθε εβδομάδα από εξειδικευμένη ομάδα υπό τη καθοδήγηση του Νεκτάριου, έτσι ώστε να διασφαλίζεται η φρεσκάδα τους. Κατόπιν, τα προϊόντα υπόκεινται σε αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και προσεκτική συσκευασία πριν ξεκινήσει η διανομή τους και η αποστολή τους σε επιλεγμένα εστιατόρια και ξενοδοχεία σε ολόκληρη την Ελλάδα και τον κόσμο.

Το αποτέλεσμα είναι να φτάνουν οι τρούφες και τα μανιτάρια ολόφρεσκα εντός 48 ωρών οπουδήποτε στο κόσμο!

Οικογενειακή υπόθεση

Το πάθος για κάθε έκφανση του μανιταριού, περνά από γενιά σε γενιά στην οικογένεια Φιλιππόπουλου. Έτσι, ο Νεκτάριος μυήθηκε από τον πατέρα του στην αγάπη για την ελληνική φύση και τους μοναδικούς της θησαυρούς: Την τρούφα και τα άγρια μανιτάρια! Σήμερα ο Νεκτάριος μυεί τους γιους του στον μαγικό αυτό κόσμο και φυσικά όλους εμάς.

Το πρώτο παιδικό μανιταρο-βίωμα ήταν αρκετό να γοητεύσει το Νεκτάριο και έτσι η γοητεία αυτή εξελίχθηκε σε ένα ταξίδι παντοτινής αγάπη, αφοσίωσης και βαθιάς γνώσης για τους μυστηριώδεις αυτούς καρπούς της ελληνικής φύσης.

Η επιτυχία ανά τον κόσμο, οι πελάτες και το όνειρο

Η προσπάθεια που καταβάλλει χρόνια τώρα, αλλά και η αληθινή αγάπη για τον κόσμο των μανιταριών έχουν κάνει τον Νεκτάριο να έχει κερδίσει κάποιους από τις σημαντικότερες συνεργασίες και κάποιους από τους καλύτερους και πιο εκλεκτούς πελάτες ανά τον κόσμο. Και μιλάμε για πολυβραβευμένους σεφ μέχρι και απλούς λάτρεις του γκουρμέ φαγητού! Η Fungi Hellas, φροντίζει να ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις των συνεργατών της, με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και την ταχύτατη αποστολή τους.

Η αφοσίωση, από το πρώτο βήμα μέχρι και το τελευταίο, σε υψηλές προδιαγραφές φροντίδας και συσκευασίας των προϊόντων, τους καθιστά συνεπείς συνεργάτες, είτε είστε κατάστημα λιανικής, επιχείρηση εστίασης, είτε απλά ανεξάρτητος λάτρης κάθε είδους μανιταρικής εμπειρίας!

Τα μοναδικά προϊόντα

Μανιτάρι:

Φρέσκα μανιτάρια & αποξηραμένα μανιτάρια

Τρούφα

Φρέσκια τρούφα, αποξηραμένη τρούφα & αξεσουάρ τρούφας

 

Art #mushrooms #greekmushrooms #greekmushroom #wildmushrooms #wildmushroom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FungiHellas (@fungihellas_9) στις

Wild life #forest #greecestagram #greeknature #truffles #greektruffles

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FungiHellas (@fungihellas_9) στις

Truffles love ❤ #tubermelanosporum #tubermagnatume #tuberoregon #tuberuncinatum #topquality #deliveryalleurope

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FungiHellas (@fungihellas_9) στις

#Greek truffles#Greek food #unique variety in Europe #tuber black Oregon

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FungiHellas (@fungihellas_9) στις

Fungihellas gift MushroomBox :)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FungiHellas (@fungihellas_9) στις

#mushrooms #fungi #trufflelove #truffle #wildmushroomsdeliverygr #gourmets#delivery all Europe 24 hours #delivery USA 24-48 hours

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FungiHellas (@fungihellas_9) στις

Περισσότερες πληροφορίες

Fungi Hellas, Οικογένεια Φιλιππόπουλου – Παιανίας 27, 12136, Περιστέρι, Αθήνα
Τηλ: 6944505931
E-mail: contact@fungihellas.gr / Website / Facebook / Instagram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *