skip to Main Content

Made in Greece η Barista Pro: Τα 3 αδέρφια που πέτυχαν το όραμα τους – Υγιεινά ροφήματα με μοναδική γεύση & άριστη ποιότητα (φωτό-βίντεο)

Barista Pro
Facebook: Coffeeplus Coffees
Facebook: Coffeeplus Coffees

“Από τη διαφορετικότητα των γευστικών επιθυμιών του καταναλωτικού κοινού”. Από εκεί ξεκίνησαν όλα…

Η Barista Pro είναι μια 100% ελληνική εταιρεία που προμηθεύει επιχειρήσεις καφεστίασης με καινοτόμα προϊόντα, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποικιλία και την εγγυημένη ποιότητά τους!

H πληθώρα των προϊόντων τους περιλαμβάνει καλοκαιρινά και χειμερινά ροφήματα για απαιτητικούς καταναλωτές, οικολογικά επαγγελματικά καθαριστικά για επαγγελματίες, προωθητικό υλικό και υποστήριξη marketing για τα προϊόντα Barista Pro και Gia…giamas.

Όραμά τους είναι να ικανοποιήσουν τις γευστικές επιθυμίες των καταναλωτών και να οδηγήσουν τους συνεργάτες τους στην αύξηση της κερδοφορίας τους!

Υιοθετώντας μια ολιστική στρατηγική στην κάλυψη των αναγκών των συνεργατών τους, στοχεύουν στην ποιότητα των πρώτων υλών, στην πολυχρηστικότητα των λύσεων και στην μεταφορά τεχνογνωσίας μέσα από την εκπαίδευση.

Κάθε ρόφημα είναι και ένα αριστούργημα!

Μια δυναμική ομάδα ανθρώπων που στόχο έχει την αλλαγή του χάρτη εστίασης με έμφαση στη Καινοτομία-Διαφοροποίηση-Κερδοφορία.

Η Barista Pro ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση, με ένα σπουδαίο όραμα. O CΕO Κωνσταντίνος Αγαδάκης, ο Product Manager Ζαφείρης Αγαδάκης και ο Financial Manager Γεώργιος Αγαδάκης αποτελούν τα 3 αδέρφια, που ανταποκρίνονται στο τρίπτυχο της επιτυχίας:

«Καινοτομία – Διαφοροποίηση – Κέρδος»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Facebook: Coffeeplus Coffees

Τα 3 αδέρφια της οικογένειας Αγαδάκη έθεσαν τις ισχυρές βάσεις, για να γίνει η BARISTA PRO, αυτό που είναι σήμερα. Ένα brand που καλύπτει τις γευστικές επιθυμίες των καταναλωτών και μεταφέρει την τεχνογνωσία του στους επαγγελματίες των xώρων BARECA-HORECA, αυξάνοντας τα κέρδη και διαφοροποιώντας τις επιχειρήσεις.

Στην Barista Pro έχουν το πάθος και τη γνώση για να προσφέρουν λύση σε οποιαδήποτε ανάγκη στο χώρο των ροφημάτων, ως η μοναδική εταιρεία στον κλάδο με έμφαση στο Total Beverage Solutions, με μια ομάδα εξειδικευμένων συμβούλων σε κάθε περιοχή της Ελλάδας που βοηθάει στην υλοποίηση ακόμα και του πιο δύσκολου project.

Η δέσμευση για ποιοτικά προϊόντα με έμφαση στο healthy living και με το slogan που τους συνοδεύει ‘’Healthy but tasty’’, δημιουργούν πολυχρηστικότητα, καινοτομία και διαφοροποίηση σε κάθε επιχείρηση εστίασης, εξασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία και ποιοτικό αποτέλεσμα σε όλες τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται.

Αυτή την στιγμή, η Barista Pro βρίσκεται σε περισσότερα από 1.500 σημεία σε όλη την ελληνική επικράτεια, έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 32 συνεργατών, για κάθε περιφέρεια της χώρας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η Barista Pro και σε εφαρμογή!

Η εφαρμογή της BaristaPRO για κινητές συσκευές είναι το καλύτερο εργαλείο για Baristi και επιχειρήσεις BA.RE.CA! Βρείτε πληροφορίες για όλα τα προϊόντα τους, αναζητήστε τις πιο λαχταριστές συνταγές και μοιραστείτε τις δικές σας!

Η εφαρμογή σας δίνει την δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που σας προσφέρουν, όπως διατροφικοί πίνακες, περιγραφές κλπ. Ενώ ταυτόχρονα σας παραθέτει ιδέες για το πως μπορείτε να τα εντάξετε στον κατάλογό σας ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησής σας, προσφέροντάς σας συνταγές, αλλά και βίντεο με την παραγωγή ποτών και ροφημάτων.

Διατίθεται για όλες τις κινητές συσκευές από το Google Play αλλά και το Apple App Store.

 

 

Ανακαλύψτε τα πάντα για την Barista Pro εδώ: baristapro.com.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top