skip to Main Content

Made in Greece η εταιρεία Κοσμάογλου – Από το 1973 με πρωτιές & εξειδικεύσεις στην βιομηχανία του χρώματος (φωτό)

Κοσμάογλου

Γιατί όταν μιλάμε για χρώματα η απάντηση είναι μία … Κοσμάογλου!

Πρόκειται για την πιο “χρωματιστή” εταιρεία στη Θεσσαλονίκη.

Η ιστορία ξεκινά το 1962, όταν ο Γιάννης Κοσμάογλου ανακαλύπτει το χρώμα ως υλικό διακόσμησης, εργαζόμενος, σε ένα από τα μεγαλύτερα χρωματοπωλεία της εποχής. Εκεί εξειδικεύεται και το 1973 τολμάει, με το πρώτο κατάστημά του στην οδό Φιλίππου, στην περιοχή της Ροτόντας, να υλοποιήσει το όνειρό του και να δημιουργήσει μια επιχείρηση αποκλειστικά αφιερωμένη στο χρώμα.

2ο κατάστημα, νέα εποχή

Η ένταξη της νέας γενιάς στη διεύθυνση της εταιρείας, συμπίπτει με την οικοδομική έκρηξη της δεκαετίας του 90. Το 2000 ένα δεύτερο κατάστημα, στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, επεκτείνει τη δραστηριότητα της εταιρείας και στα ανατολικά της πόλης.

Το 3ο κατάστημα

Το 2013, παρά την οικονομική κρίση, ο κύκλος εργασιών της επιχείρησης αυξάνεται και έτσι ιδρύεται το τρίτο κατάστημα ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ στην ανατολική έξοδο της πόλης! Σε 850 τετραγωνικά μέτρα οργανώνεται ο πιο σύγχρονος χώρος, αφιερωμένος στο χρώμα! Στο showroom, παρουσιάζονται καινοτόμα προϊόντα και οι πιο καινούριες τάσεις στο χώρο της διακόσμησης.

Η 4η διάσταση στο χρώμα

Το 2017, εγκαινιάζεται το κατάστημα στα δυτικά της πόλης, στον Εύοσμο, το όποιο αντικαθιστά το κατάστημα της Κωνσταντίνου Καραμανλή. Εκεί, σε 1100 τετραγωνικά μέτρα, η εμπειρία του χρώματος και της διακόσμησης περνάει σε άλλη διάσταση. Σε υπερσύγχρονους χώρους, ο καταναλωτής έχει την εμπειρία σε real time εφαρμογή, όλων των υλικών και των πιο καινοτόμων τεχνικών διακόσμησης και δόμησης.

Το επόμενο βήμα

Το 2021 η φυσική εξέλιξη της εταιρείας ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ την οδηγεί στη δημιουργία ενός χώρου 3.500 τετραγωνικών μέτρων, επί της περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο Ευκαρπίας με αντικείμενο την πώληση και διακίνηση οικοδομικών υλικών. Με ιδιόκτητα γερανοφόρα οχήματα, η εταιρία ΚΟΣΜΑΟΓΛΟΥ παραδίδει σε υψηλούς ορόφους, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πελατολόγιο της. Έτσι ολοκληρώνεται η γκάμα των προϊόντων που αφορούν την κατασκευή ξεκινώντας από την άμμο, το τούβλο και το τσιμέντο και φτάνοντας στο χρώμα και την διακόσμηση.

kosmaoglou.gr

kosmaoglou.gr

H τεχνολογία του χρώματος συνεχώς εξελίσσεται

Η εταιρεία Κοσμάογλου παρακολουθεί τις τελευταίες της εξελίξεις και είναι πάντα σε θέση να προτείνει εξαιρετικές λύσεις για κάθε τεχνικό πρόβλημα με ό,τι πιο καινοτόμο έχει να προτείνει η παγκόσμια βιομηχανία του χρώματος.

Το προσωπικό της καταρτίζεται συνεχώς στις πιο νέες τάσεις, μεθόδους και υλικά παρέχοντας λύσεις οριστικές, λύσεις ανεξίτηλες, λύσεις αισθητικά άρτιες.

Οι αισθητικές τάσεις και τεχνοτροπίες στη διακόσμηση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων παρακολουθούν αλλά και καθορίζουν τον τρόπο ζωής των κατοίκων τους.

Εγγυάται τις πιο πρωτοποριακές, ενδιαφέρουσες, μοντέρνες τεχνοτροπίες, που υιοθετούνται κάθε εποχή. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους των καταστημάτων ο πελάτης μπορεί να δει εφαρμοσμένη την κάθε τεχνική, με τα κατάλληλα υλικά, ώστε να έχει πλήρη εικόνα του αισθητικού αποτελέσματος, σε real time απεικόνιση, με σωστή εφαρμογή, χάρη στους εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους συνεργαζόμενους τεχνίτες.

kosmaoglou.gr

kosmaoglou.gr

kosmaoglou.gr

kosmaoglou.gr

Τα καταστήματα Κοσμάογλου είναι ο τέλειος προορισμός, αν θέλετε να αλλάξετε τη διακόσμηση κάθε χώρου. Δεν είναι τυχαίο ότι διακοσμητές, αρχιτέκτονες και επαγγελματίες της διακόσμησης μας εμπιστεύονται χρόνια τώρα! Εδώ, πραγματικά μπορείτε να γνωρίσετε τις τελευταίες τάσεις στο χώρο της αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και διακόσμησης.

Εξαιρετικές προτάσεις, που όχι μόνο αναβαθμίζουν αισθητικά, αλλά εξελίσσουν και λειτουργικά κάθε χώρο.

Συζητήστε με το καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτουν, κι εκείνοι θα σας προτείνουν τις κατάλληλες προτάσεις.

kosmaoglou.gr

kosmaoglou.gr

kosmaoglou.gr

kosmaoglou.gr

Στα καταστήματα Κοσμάογλου, η θερμομόνωση και η ηχομόνωση ανάγονται σε επιστήμη. Θα βρείτε τις πιο καινοτόμες και εξελιγμένες μεθόδους, βασισμένες στα πιο ανθεκτικά υλικά και σε ολοκληρωμένα και πιστοποιημένα συστήματα υγρομόνωσης, θερμομόνωσης και ηχομόνωσης, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Συνεργασίες

Οι πολύχρονες, αποκλειστικές συνεργασίες με τα πιο αξιόπιστα brands, όπως:DULUX, BENJAMIN MOORE, HAMMERITE εξασφαλίζουν εξαιρετικά αποτελέσματα, πρωτοποριακές εφαρμογές, που δε θα βρείτε πουθενά αλλού!

Τι περιμένετε, λοιπόν;

Μία επίσκεψη σε ένα από τα 4 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη θα σας πείσει.

Εναλλακτικά μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: kosmaoglou.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top