skip to Main Content

Η Θέμις Ζουγανέλη φέρνει τα Χριστούγεννα με τη νέα της συλλογή κόκκινα – μπλε βελούδα – Μούσα της η Μαρία Ναυπλιώτου αλλά και γνωστές influencers (φωτό)

Θέμις Ζουγανέλη - panoulis.gr

Μια βραδιά κομψότητας!

Η Themis Z αποκαλύπτει τη νέα Red Home Collection. Η καταξιωμένη σχεδιάστρια Θέμις Ζουγανέλη, η δημιουργική δύναμη πίσω από το lifestyle brand THEMIS•Z, και διακεκριμένη σχεδιάστρια για τον οίκο Dior Maison και το Atelier Swarovski, φιλοξένησε μία πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση με σκοπό την αποκάλυψη της Red Home Collection της και παράλληλη προβολή της ολοκαίνουριας Ready-To-Wear συλλογής.

Η εκδήλωση εκτυλίχθηκε στις 17 Οκτωβρίου 2023, στο διάσημο εστιατόριο Athenee στην καρδιά της Αθήνας. Στον πυρήνα της, η εκδήλωση σχεδιάστηκε για να φιλοξενήσει Celebrities και Content Creators οι οποίες ντύθηκαν με εκλεκτά σχέδια της νέας THEMIS•Z Ready-To-Wear Collection, προσωπικά επιμελημένα από τη σχεδιάστρια με βάση την αισθητική ταυτότητα κάθε καλεσμένης.

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Όλα ξεκίνησαν με μια αποκλειστική ξενάγηση στο THEMIS•Z Flagship Store, επί της οδού Βαλαωρίτου 17, στο Κολωνάκι, προσφέροντας στις καλεσμένες ένα μοναδικό sneak peek της νέας Συλλογής.

Η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο εστιατόριο Athenee, όπου εκτυλίχθηκε intimate δείπνο. Μέσα στην ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, η Θέμις Ζουγανέλη αποκάλυψε το τελευταίο της αριστούργημα – τη συλλογή Red Home Collection, μια απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής της στον εκλεπτυσμένο, διαχρονικό σχεδιασμό.

Διαβάστε ακόμη: “Themis Z”- Flagship Store: Λαμπερά εγκαίνια με τον πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Ανάμεσα στις καλεσμένες που τίμησαν την εκδήλωση ήταν η Μαρία Ναυπλιώτου, Δέσποινα Καμπούρη, Ελένη Τσολάκη, η Νικολέτα Ράλλη και η Έβελυν Καζατζόγλου, οι οποίες προσέδωσαν ένα επιπλέον επίπεδο λάμψης και star power στη συγκέντρωση.

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Θέμις Ζουγανέλη

Η μοναδική σχεδιαστική φιλοσοφία της Θέμιδος Ζουγανέλη, βαθιά ριζωμένη στον ελληνικό πολιτισμό και στην προσωπική της αφήγηση, επαναπροσδιόρισε την ίδια την ουσία της πολυτέλειας.

Τα γεωμετρικά και επαναλαμβανόμενα μοτίβα της μάρκας της αποτελούν ένα αρμονικό μείγμα οπτικής γοητείας και μιας φρέσκιας, διαχρονικής πολυτέλειας.

Αυτή η VIP εκδήλωση δεν ήταν απλώς μια βραδιά – ήταν μια εμπειρία, μια ωδή στη σύγχρονη ελληνική αισθητική και την effortless πολυτέλεια.

Πηγή φωτογραφιών: panoulis.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

"Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν
μια ελιά, ένα αμπέλι, κι ένα καράβι... και με αυτά την ξαναφτιάχνεις"

Οδυσσέας Ελύτης
Back To Top